Skip to content
€ 169,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Mooie hoofdtelefoon van adidas met goed geluid en een accuduur van 40 uur. Past bij je sneakers en ideaal voor sportief gebruik.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

adidas RPT-01 – draadloze on-ear hoofdtelefoon met superstijlvol ontwerp van grijze stof, goed geluid en een accuduur van 40 uur

De adidas RPT-01 is een draadloze on-ear hoofdtelefoon met stijlvol ontwerp van grijze stof, goed geluid en een accu die wel 40 uur meegaat. Deze unieke hoofdtelefoon is ideaal voor sportief gebruik. Hij past perfect bij je sneakers en je workout in de sportschool.

De RPT-01 heeft een zweetbestendig ontwerp en je kunt het stoffen omhulsel eraf halen en wassen in de wasmachine – zo kun je hem blijven gebruiken, zonder dat hij naar zweet ruikt.

De hoofdbeugel is voorzien van het unieke adidas-logo en een mooie grijze stof. Bovendien zijn de hoofdbeugel en oorschelpen gevoerd, zodat je de hele dag naar muziek kunt blijven luisteren. Of je hangt hem lekker om je nek en maakt indruk met het unieke ontwerp.

Deze hoofdtelefoon is superflexibel, waardoor je hem onderweg, op school, op je werk of tijdens het sporten kunt gebruiken. De oorschelpen zijn voorzien van twee knoppen met een functie die je kunt instellen met de adidas-app, zoals de telefoon opnemen of muziek kiezen.

De Adidas RPT-01 is verkrijgbaar in het grijs. Inclusief USB-C-oplaadkabel.

Accessoires voor de ADIDAS RPT-01

Technische specificaties

MicrofoonJa
BluetoothJa
Bluetooth-type5