Skip to content
€ 149,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Unieke draadloze in-ear hoofdtelefoons van adidas met slim snoerontwerp, goed geluid en een accu die wel 16 uur meegaat.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

adidas FWD-01 – draadloze in-ear hoofdtelefoon voor sportief gebruik, met goed geluid en een uniek snoerontwerp

De FWD-01 is een draadloze in-ear hoofdtelefoon voor sportief gebruik met een stijlvol adidas-ontwerp. Goed geluid, comfortabel ontwerp en een accu die wel 16 uur meegaat. Deze unieke hoofdtelefoon is ideaal voor sportief gebruik.

Hij heeft het legendarische adidas-logo op de zijkant en de tussenkabel voelt aan als de veters van de iconische adidas-sneakers. En met deze kabel kun je ook je muziek, het volume en telefoongesprekken regelen.

En wat echt heel fijn is? De achterkanten van de oordopjes zijn magnetisch, zodat ze aan elkaar klikken als je ze niet gebruikt. Dit voorkomt dat je de hoofdtelefoon verliest als je niet naar muziek luistert.

De FWD-01 heeft een ergonomisch ontwerp met flexibele EarHooks die zich aanpassen aan je oren, en zachte EarWings voor een optimale pasvorm en comfort. De Passive Transparency-functie laat geluiden uit de omgeving door, zodat je veilig kunt hardlopen in het verkeer.

De adidas FWD-01 is verkrijgbaar in het grijs. Inclusief oordopjes en earwings in verschillende maten, USB-C-oplaadkabel en etui voor accessoires.

Technische specificaties

MicrofoonJa
Akoestische constructieGesloten
BluetoothJa
Bluetooth-type5