HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD BluOS Upgrade Kit Upgrade

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD BluOS Upgrade Kit Upgrade

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De BluOS Upgrade Kit activeert de Bluesound-functie in BluOS-compatibele surroundreceivers en -processors van NAD. Na de installatie heeft de receiver toegang tot het allerbeste draadloze multiroomsysteem, inclusief Bluetooth en remote-app.

NAD BluOS Upgrade Kit – je NAD MDC-surroundreceiver of ‑surroundprocessor uitbreiden met draadloze Bluesound-multiroomstreaming

 • Breid je NAD MDC-surroundreceiver of -processor uit met draadloze Bluesound-functionaliteit
 • Geschikt voor BluOS-compatibele receivers/processors en de MDC HDMI-upgrademodules VM300 of VM130*
 • Geeft je versterker Wi-Fi en Bluetooth
 • ROON endpoint
 • Kan supersnel worden uitgebreid, voor streamingmuziek in het hele huis
 • Alle Bluesound-functies en het volume regelen met een app 

Met de BluOS Upgrade Kit kun je heel eenvoudig je BluOS-compatibele NAD-surroundreceiver of -processor uitbreiden met Bluesound – het meest geavanceerde en best klinkende draadloze multiroomsysteem dat er bestaat.*

Je sluit de upgradekit gewoon aan op de USB-poort naast de HDMI-ingangen, stelt alles één keer in en bent klaar! Nu heb je toegang tot een wereld aan muziek en je stuurt alles aan met de Bluesound-app op je smartphone of tablet. Met deze app kun je ook het volume van de receiver regelen, voor optimale geluidskwaliteit, en net als met de andere Bluesound-componenten is er geïntegreerde Bluetooth en kun je direct afspelen vanaf USB-media.

Bluesound is een van de meest populaire streamingsystemen die er bestaan en geeft je de mogelijkheid om alle muziek in de hele wereld te streamen met echte hifi-kwaliteit. Daarnaast kun je het systeem supersnel uitbreiden met draadloze Bluesound-luidsprekers en -versterkers in het hele huis.

De BluOS Upgrade Kit is compatibel met de NAD T777v3, T758v3, M17.2 en oudere MDC-modellen die zijn uitgebreid met de VM300- of VM130 HDMI 2.0-modules: T785, T777, T775HD, T765HD, T758, T757, T187, T175HD, M17 en M15HD.

Let op: de kit wordt geleverd met een kabel, zodat je hem neer kunt zetten waar de Wi-Fi-ontvangst het beste is.

Specificaties

 • Bluesound-activerings-/upgradekit voor BlueOS-compatibele surroundreceivers en ‑processors van NAD, en de VM300/VN130 MDC HDMI-modules.
 • Geïntegreerde draadloos-netwerkfunctie via bijgeleverde USB-dongles (Wi-Fi en Bluetooth)
 • USB 2.0 Type A-ingang om muziek direct van USB-media af te spelen
 • Gewicht: 0,2 kg
 • Kleur: Zwart

Let op: de kit wordt geleverd met een kabel, zodat je hem neer kunt zetten waar de Wi-Fi-ontvangst het beste is. Denk er wel aan dat je alleen de Bluesound-functies en het volume kunt regelen met de app, niet de functies van de receiver zelf (bijvoorbeeld aan-/uitzetten of bronkeuze). 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen