HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Lyngdorf TDAI-2170 USB modul Upgrade

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Lyngdorf TDAI-2170 USB modul  Upgrade

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Met de USB-module voor de Lyngdorf TDAI-2170 kun je muziek direct vanaf je computer streamen, ook hoge-resolutiebestanden tot 24-bit/384kHz. Bovendien met decoding van stereo bitstream-signalen van SACD.

USB-module voor Lyngdorf TDAI-2170

De TDAI-2170 kan met modules zo gevarieerd geconfigureerd worden, dat hij in elke behoefte kan voorzien. De standaardversie bestaat uit het versterkerdeel, RoomPerfect, optische en coaxiale digitale ingangen en een analoge in-/uitgang.

Met de USB-module kun je muziek direct vanaf je computer streamen, ook hoge-resolutiebestanden tot 24-bit/384kHz. Met deze module kan je TDAI-2170 zelfs bitstream-signalen vanaf SACD lezen, zodat je kunt genieten van hoge-resolutiegeluid in stereo.

De TDAI-modules kunnen direct of later worden geïnstalleerd. Het is echter voordeliger om alle benodigde functionaliteit in één keer aan te schaffen.

Let op: wordt gemonteerd in een Hi-Fi Klubben-winkel. Prijs is inclusief montage. Neem contact op met Hi-Fi Klubben voordat je hem koopt.

Specificaties

  • USB-module voor Lyngdorf TDAI-2170-stereoversterker.
  • 1 x USB audio-aansluiting (USB-B)
  • Bitstream-decoding van SACD (stereo)
  • Maximale resolutie: 24-bit/384kHz
  • Wordt gemonteerd in een Hi-Fi Klubben-winkel. Prijs is inclusief montage.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.