HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Lyngdorf TDAI-2170 ADC Modul Upgrade

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Lyngdorf TDAI-2170 ADC Modul Upgrade

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De analoogmodule voor de Lyngdorf TDAI-2170 biedt compromisloze kwaliteit voor je analoge muziekbronnen. Met 3 x RCA en 1 x gebalanceerde XLR. Wordt gemonteerd bij Hi-Fi Klubben. Prijs incl. montage. 

Analoge module voor de Lyngdorf TDAI-2170 met compromisloze high-end kwaliteit

De TDAI-2170 kan met modules zo gevarieerd geconfigureerd worden, dat hij in elke behoefte kan voorzien. De standaardversie bestaat uit het versterkerdeel, RoomPerfect, optische en coaxiale digitale ingangen en een analoge in-/uitgang.

De analoge ingangen op de standaardversie zijn bedoeld om een smartphone, FM-radio of andere apparatuur op aan te sluiten waarbij geluidskwaliteit niet de hoogste prioriteit heeft. Als je echt audiofiele kwaliteit wilt, heb je deze high-end module nodig. Hij heeft drie x RCA en een gebalanceerde XLR-ingang.

Met deze analoogmodule kun je genieten van al je analoge bronnen met een compromisloze geluidskwaliteit. Denk er wel aan dat je zelf nog een draaitafel/RIAA-voorversterker moet kopen.

De TDAI-modules kunnen direct of later worden geïnstalleerd. Het is echter voordeliger om alle benodigde functionaliteit in één keer aan te schaffen.

Let op: wordt gemonteerd in een Hi-Fi Klubben-winkel. Prijs is inclusief montage. Neem contact op met Hi-Fi Klubben voordat je hem koopt.

Specificaties

  • Analoogmodule voor Lyngdorf TDAI-2170-stereoversterkers
  • 3 x L/R RCA, 1 x XLR
  • RIAA/draaitafel-voorversterker is apart verkrijgbaar
  • Wordt gemonteerd in een Hi-Fi Klubben-winkel. Prijs is inclusief montage.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.