HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

DALI CONNECT Stand M-600 Luidspreker standaard

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paar
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI CONNECT Stand M-600 Luidspreker standaard

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} paar

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De CONNECT Stand M-600 is een elegante vloerstandaard om compacte luidsprekers op oorhoogte te krijgen. De bodemplaat is gemaakt van gerookt glas en de luidsprekerkabel kan worden weggewerkt in de voet. Witte of zwarte finish.

DALI CONNECT Stand M-600 – elegante en stevige vloerstandaard voor de optimale hoogte

CONNECT Stand M-600 is een stevige, elegante vloerstandaard waarmee je compacte luidsprekers op oorhoogte kunt krijgen. De bodemplaat is gemaakt van gerookt glas en de luidsprekerkabel kan worden weggewerkt in de voet. De voet en bovenplaat zijn gemaakt van metaal en zijn zwaar genoeg om je luidsprekers veilig en stevig te laten staan. De M-600 wordt geleverd met verstelbare spikes en als je een houten vloer hebt, kun je de bijgeleverde rubberen voetjes gebruiken.

Je kunt zelf kiezen of je de bijgeleverde DALI-sticker wel op de standaard plakt of niet, bijvoorbeeld als je geen DALI-luidsprekers hebt. De witte versie van deze standaard is extra bijzonder. Hierbij heeft DALI namelijk meer geld geïnvesteerd in de glasplaat, zodat je geen last hebt van de groene waas die veel goedkope glasplaten wel hebben.

De DALI CONNECT Stand M-600 wordt per twee verkocht. Witte of zwarte finish. Inclusief spikes, rubberen voeten, DALI-logo en antislipmat.

Let op: De DALI CONNECT Stand M-600 is ook een goede keuze voor de draadloze CALLISTO 2 C compacte luidspreker. Houd er echter rekening mee dat de voedingskabel niet door de standaard verborgen kan worden.

Specificaties

  • Vloerstandaard voor compacte luidsprekers
  • Materiaal: Aluminium, metaal en glas
  • Inclusief spikes, rubberen voeten, DALI-logo en antislipmat
  • Afmetingen, bovenplaat: 14,9 x 19,7 cm (BxD)
  • Afmetingen, onderplaat: 26 x 32 cm (BxD)
  • Hoogte: 61,5 cm (incl. spikes)
  • Gewicht: 6 kg
  • Kleur: Zwart of wit 

Let op: De DALI CONNECT Stand M-600 is ook een goede keuze voor de draadloze CALLISTO 2 C compacte luidspreker. Houd er echter rekening mee dat de voedingskabel niet door de standaard verborgen kan worden.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen