HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

DALI Cone Spikes

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI Cone Spikes

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} set

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Spikes van DALI kunnen een ideale en betaalbare oplossing zijn als je bij je vloerstaande luidsprekers last heeft van een rommelige, ongedefinieerde bas. Voorkomt akoestische koppeling met de vloer waardoor deze gaat mee resoneren. Per set van 4.

DALI CONE SPIKES - Set van 4 spikes voor het verminderen van trillingen en verbeteren van de geluidsweergave

Spikes van DALI kunnen een ideale en betaalbare oplossing zijn als je bij je vloerstaande luidsprekers last hebt van een rommelinge, ongedefinieerde bas. Als een luidspreker direct op de vloer wordt geplaatst kan er een akoestische koppeling met de vloer optreden waardoor deze gaat meeresoneren. Niet goed voor het geluid, maar ook niet leuk voor de buren! Spikes lost dit probleem in een handomdraai op!

De spikes zijn eenvoudig met dubbelzijdig tape onder de luidsprekers vast te zetten, waardoor deze geïsoleerd wordt van de vloer. Heeft u parket of een andere vloer die gemakkelijk krast, dan plaatst u de beschermende plaatjes onder de punten van de spikes. De hoogte van de spikes kan met enkele centimeters worden aangepast. Zo kun je de speakers levelen. 

Door deze isolatie worden de sonische eigenschappen van de luidspreker aanmerkelijk verbeterd. De bas wordt strakker, maar ook het midden krijgt meer detail en het hoog wordt losser. Wat dat betreft is een setje spikes een geringe investering in veel beter geluid. 

Let op: één set van 4 spikes is voor één luidspreker, voor twee speakers heb je dan ook twee sets spikes nodig. Titanium uitvoering.

Specificaties

  • Per set van 4 (geschikt voor één luidspreker)
  • In hoogte verstelbaar
  • Geschikt voor M6 schroefdraad
  • Inclusief plakstrips en beschermende plaatjes
  • Kleur: Titanium 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen