HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Pro-Ject Measure it Platenspeler toebehoren

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Pro-Ject Measure it Platenspeler toebehoren

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Measure it is een prima elementweger die je tot op de milligram exact laat weten wat de naalddruk is. Zo weet je zeker dat je het beste geluid uit je element haalt. En terwijl je de weger gebruikt, kun je genieten van het fraaie aluminium ontwerp.

Pro-Ject Measure it – een nauwkeurige weger voor je element

De Measure it is een nauwkeurige, elektronische elementweger die je helpt om precies de goede naalddruk te krijgen. Hij zorgt ervoor dat de naald de groeven perfect volgt, zodat je het perfecte geluid krijgt. De weger is gemaakt van aluminium en ondanks zijn extreme gevoeligheid is hij erg eenvoudig te gebruiken.

Zet de Measure it aan, laat hem even tot rust komen en zet het bijgeleverde 5 gram zware loodje op de meetplaat om hem te kalibreren. Nu is hij klaar om de naalddruk te meten met een nauwkeurigheid van 1/500 gram!

De Measure it is de perfecte oplossing voor echte vinylfanaten die geen genoegen nemen met een ruwe inschatting van de gewichtschaal op de toonarm.

Let op: Hi-Fi Klubben levert ook andere producten van Pro-Ject. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Specificaties

Elektronische elementweger
Capaciteit: 0-5 gram ± 0,002 gram
Autokalibratie
Batterij: 2 x AAA (inclusief)
Afmetingen: 12,2 x 2,7 x 5,5 cm (BxHxD)
Gewicht: 170 gram
Gemaakt van aluminium

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen