HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Pro-Ject Adapt it Platenspeler toebehoren

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Pro-Ject Adapt it Platenspeler toebehoren

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Adapt it is een kleine adapter waarmee op iedere draaitafel 7”-singles kunnen worden afgespeeld. Hij is gemaakt van hoogwaardig, bewerkt aluminium en het zwarte ontwerp is afgestemd op het vinyl en de draaitafel.

Naar 7”-singles luisteren met deze kwaliteitsadapter

De Adapt it is een mooie, kleine adapter waarmee op iedere draaitafel 7”-singles kunnen worden afgespeeld. Het gat in het midden van 7”-singles is namelijk vaak groter dan het gat in een gewone LP, en dus heb je een adapter nodig die ervoor zorgt dat ze precies in het midden blijven liggen.

De Adapt it is gemaakt van elegant aluminium en voelt veel beter en steviger aan dan een goedkope adapter van kunststof. Wie kwaliteit en vakmanschap belangrijk vindt, heeft aan de Adapt it een uitstekende en betaalbare aanvulling op zijn vinylapparatuur.

De Adapt it is verkrijgbaar in het zwart.

Let op: Hi-Fi Klubben levert ook andere producten van Pro-Ject. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Specificaties

  • Doorsnede: 3,8 cm
  • Hoogte: 1 cm
  • Materiaal: CNC-gefreesd aluminium
  • Kleur: Zwart

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen