HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio Stylus BR1 Platenspeler toebehoren

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Stylus BR1 Platenspeler toebehoren

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Stylus BR1 is een handige reinigingsborstel voor naalden. Met een schone naald krijg je beter geluid en gaan naald en platen langer mee. Voor deze borstel heb je geen reinigingsvloeistof nodig. Een echte vinylfanaat kan niet zonder.

Argon Stylus BR1 – handige en effectieve reinigingsborstel voor naalden

De Stylus BR1 is een kleine, elegante reinigingsborstel om stof en vuil te verwijderen van naalden. Je hoeft alleen maar even met de korte, soepele koolstofvezelhaartjes langs de naald te vegen, en de volgende plaat die je opzet klinkt weer helemaal top!

Met een zuivere naald krijg je beter geluid en gaan naald en platen langer mee. Voor de Stylus BR1 heb je geen reinigingsvloeistof nodig, wat erg handig is en bovendien voorkomt dat de naald beschadigd raakt.

De BR1 is verkrijgbaar in het zwart. 

Specificaties

  • Reinigingsborstel voor naalden
  • Borstel van koolstofvezel
  • Kleur: Zwart 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen