HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio Vinyl Kit 2 Platenspeler accessoirekit “expert”

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Vinyl Kit 2 Platenspeler accessoirekit “expert”

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Verwen je draaitafel, naald en platen met serieuze accessoires. Met deze set heb je alles wat je als vinylfreak maar nodig hebt: een borstel voor je platen en element, een platenmat van echt leer, een protractor en reinigingsvloeistof.

Vinyl Kit 2 draaitafelkit – essentiële accessoires voor echte vinylfreaks

Deze kit heeft alles wat je maar nodig hebt om goed voor je platen en naalden te zorgen.

De BR2 is een mooie, effectieve en zachte platenborstel met ultradunne haartjes van koolstofvezel die doordringen tot diep in de groeven, maar geen statische elektriciteit opwekken die stof kan aantrekken. Het stof wordt opgevangen door een kussen van fluweel.

De Stylus BR1 is een kleine, elegante reinigingsborstel om stof en vuil te verwijderen van je pick-upnaald. Je hoeft alleen maar even met de korte, soepele koolstofvezelhaartjes langs de naald te vegen, en de volgende plaat die je opzet klinkt weer helemaal top!

Record Clean 1 is een milde, maar effectieve reinigingsvloeistof die stof, vuil en vingerafdrukken verwijdert. En in het deksel zit ook een zachte, pluisvrije doek.

De Alignment 1 is een protractor; een tool die je helpt om elementen heel nauwkeurig af te stellen. Hiermee kun je ervoor zorgen dat de naald precies in de goede hoek op de groeven staat, zodat alles echt perfect klinkt.

De Leather Mat 1 is een platenmat van echt leer die statische elektriciteit vermindert, resonanties dempt en stof tegenhoudt. Een mooi alternatief voor een platenmat van bijvoorbeeld kurk, vilt of rubber.

Meer informatie over de BR2 
Meer informatie over de Record Clean 1 
Meer informatie over de Argon Stylus BR1 
Meer informatie over de Argon Alignment 1 
Meer informatie over de Argon Leather Mat 1 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.