HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio Leather Mat 1 Platenspeler toebehoren

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Leather Mat 1 Platenspeler toebehoren

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Leather Mat 1 is een platenmat van leer die statische elektriciteit tegengaat, resonanties dempt en stof weghoudt. Het zwarte ontwerp is erg stemmig en past bij de meeste draaitafels.

Argon Leather Mat 1 – antistatische en resonantiedempende platenmat

De Leather Mat 1 is een antistatische en resonantiedempende platenmat waarmee je de vilten of rubberen platenmat die meestal bij draaitafels wordt meegeleverd, kunt vervangen. Leer is een materiaal dat zeer geschikt is voor een platenmat.

Leer, een goede keuze

Gewone platenmatten gaan dicht tegen de plaat en het draaiplateau zitten, maar vanwege de statische elektriciteit trekken ze stof aan dat dan weer op de platen terechtkomt. Vilt is bovendien niet erg geschikt om resonanties en vibraties van metalen draaiplateaus te dempen.

En dikke rubberen matten dempen platen weer te veel, en houden met hun isolerende eigenschappen ook statische elektriciteit vast – op de platen, dus net waar je het niet wilt hebben.

Leer dempt resonanties, houdt stof weg en gaat statische elektriciteit tegen. En dat alles laat je platen hoorbaar beter klinken, zelfs als je een goedkopere draaitafel hebt. Het zwarte leer is stemmig en elegant, zodat je mooie draaitafel alle aandacht blijft trekken.

De Leather Mat 1 is verkrijgbaar in het zwart.

Specificaties

  • Platenmat van leer
  • Doorsnede: 30,0 cm
  • Dikte: 2 mm
  • Kleur: Zwart

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen