HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio Alignment 1 Platenspeler toebehoren

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Alignment 1 Platenspeler toebehoren

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Alignment 1 is een protractor: een accessoire om elementen uiterst nauwkeurig af te stellen. Hij heeft een stevige constructie van harde kunststof en op de achterkant staan instructies in het Engels.

Argon Alignment 1 – protractor-accessoire om elementen zelf af te stellen

De Alignment 1 is een handige, kleine protractor waarmee je elementen zeer nauwkeurig af kunt stellen. Als je ervoor kiest om je element helemaal zelf te monteren, dan heb je een protractor ook echt nodig. In tegenstelling tot veel andere protractors is de Alignment 1 gemaakt van stevige kunststof, zodat hij niet verschuift als hij op het draaiplateau ligt.

Maar misschien heb je wel geen protractor nodig! Als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren wij het namelijk gratis en voor niets op je draaitafel. Vraag je HiFi Klubben om meer informatie.

Specificaties

  • Protractor voor afstellen van element
  • Instructies in het Engels op de achterkant
  • Geïntegreerde spiegel

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen