Skip to content

HiFi Klubben
Tilburg


Contact

Vanaf heden kun je via Click & Collect veilig je bestelling afhalen bij onze winkels. We houden ons aan alle maatregelen van de overheid. Helaas is het tot en met 2 maart 2021 niet mogelijk om de winkel te bezoeken. De winkel is via de mail en telefonisch bereikbaar tijdens onderstaande openingstijden.

AdresJuliana van Stolbergstraat 27, 5038 AM Tilburg
ParkerenParkeren kan in parkeergarage Heuvelpoort, vanaf daar is het nog maar 20 meter naar onze winkel. Wij helpen je met alle plezier om de apparatuur van je dromen naar je auto te brengen!
E-Mail[email protected]
Telefoon013-3033177

Openingstijden

 • Dinsdag 20. april
  09:30 - 18:00
 • Woensdag 21. april
  09:30 - 18:00
 • Donderdag 22. april
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag 23. april
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag 24. april
  09:30 - 17:00
 • Zondag 25. april
  Gesloten
 • Maandag 26. april
  Gesloten

Over de winkel

Vlakbij het gezellige uitgaanscentrum van Tilburg vind je een ruim opgezette HiFi Klubben winkel met twee afgesloten luisterruimtes waar onze gedreven medewerkers niks lievers doen dan je in alle rust onvergetelijke demonstraties geven!

Ben je eindelijk klaar voor die thuisbioscoop waar je al jaren van droomt? Of wil je nu toch echt die nieuwe 65” OLED TV omdat je favoriete serie weer op het punt van beginnen staat? Of wil je gewoon een PLAY:1 als uitbreiding van je SONOS systeem? Je weet nu waar je moet zijn in Tilburg! En als je wilt brengen we ook nog alles bij je thuis. Aansluiten en instellen? Ook geen probleem!

En alles met de van HiFi Klubben bekende service: 5 jaar (gratis!) garantie op alles, 60 dagen de tijd om te ruilen  en onze unieke prijsdaling garantie: als we binnen 60 dagen de prijs van het door jou aangeschafte audioproduct  verlagen, krijg je zonder er om te hoeven vragen een tegoedbon voor het verschil. Wij sturen die gewoon per mail naar je toe – uniek!

Parkeren kan je letterlijk om de hoek in de gloedjenieuwe parkeergarage Heuvelpoort, vanaf daar is het nog maar 20 meter naar onze winkel. Wij helpen je met alle plezier om de apparatuur van je dromen naar je auto te brengen! Even snel wat ophalen? Parkeer dan je auto kort achter onze winkel, wij helpen je met inladen.

Lokale aanbiedingen