Skip to content

HiFi Klubben
Haarlem


Contact

AdresGedempte Oude Gracht 81, 2011 GN Haarlem
ParkerenParkeren kan in parkeergarage De Kamp – dan is het nog 5 minuten lopen naar onze winkel. Er zijn recht voor de winkel ook een aantal laad- en losplaatsen om je aankoop, met onze hulp, snel in te kunnen laden.
E-Mail[email protected]
Telefoon023-8445277

Openingstijden

 • Donderdag 25 april
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag 26 april
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag 27 april
  Gesloten
 • Zondag 28 april
  Gesloten
 • Maandag 29 april
  Gesloten
 • Dinsdag 30 april
  09:30 - 18:00
 • Woensdag 01 mei
  09:30 - 18:00

Over de winkel

Na vijf jaar Zijlstraat werd het tijd voor een groter pand – onze klanten vroegen er om! Daarom hebben we nu een prachtig, ruim pand aan de Gedempte Oude Gracht, schuin tegenover de oude V&D in het, voor Haarlemmers wel bekende, voormalig Halfords pand.

In deze ruime winkel kunnen we je alles laten horen en zien wat je maar wilt: het verschil tussen OLED en QLED televies, de verschillen tussen SONOS, HEOS en Bluesound, maar ook het verschil tussen allerlei Bluetooth speakers en noise-cancelling hoofdtelefoons. Niks is ons te veel!

Onze mensen zijn stuk voor stuk grote muziekliefhebbers en kenners van de apparatuur die wij verkopen, dus wij weten waar we over praten. Wij vertellen geen onzin, wij helpen je gewoon de beste beeld- en/of geluidsoplossing te vinden. Zo makkelijk kan het zijn!

Wij willen maar één ding en dat is dat je nog jarenlang geniet van je aankoop. Daarom geven we 5 jaar garantie op alles (gratis!) en heb je 60 dagen de tijd om je apparatuur te ruilen. Toch liever een grotere TV? Geen probleem bij HiFi Klubben Haarlem.

HiFi Klubben Haarlem is heel makkelijk bereikbaar met de fiets (fietsenrekken voor de deur) en openbaar vervoer (uitstappen op Verwulft). Kom je liever met de auto, parkeer deze dan in parkeergarage De Kamp – dan is het nog 5 minuten lopen naar onze winkel. Er zijn recht voor de winkel ook nog een paar laad- en losplaatsen om je aankoop, met onze hulp, snel in te kunnen laden.

Je aanschaf thuis laten bezorgen en installeren? Geen probleem, en als het niet te ver is komen we zelfs met onze eigen ‘custom made’ HiFi Klubben bakfiets bij je langs. Hoe leuk is dat?

Lokale aanbiedingen