Skip to content

HiFi Klubben
Almere


Contact

AdresCitadel 30, 1315 VL Almere
ParkerenParkeren kan in parkeergarage Krakelinggarage P9. Als je parkeert vlakbij de witte trap, en deze gebruikt om de parkeer garage te verlaten, dan vind je onze winkel daar direct achter na het verlaten van de garage.
E-Mail[email protected]
Telefoon036-7370526

Openingstijden

 • Donderdag 25 april
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag 26 april
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag 27 april
  Gesloten
 • Zondag 28 april
  Gesloten
 • Maandag 29 april
  Gesloten
 • Dinsdag 30 april
  09:30 - 18:00
 • Woensdag 01 mei
  09:30 - 18:00

Over de winkel

HiFi Klubben Almere vind je in de CityMall

Almere is onze nieuwste trots. Een ruim opgezette winkel met heel veel mooie audio- en videoproducten.

Er is een ruime keus voor de consument, en je kunt natuurlijk alles waar je nieuwsgierig naar bent (laten) testen. We bieden je natuurlijk een enorme hoeveelheid aan klassieke hifi apparatuur maar ook het nieuwste op het gebied van streaming via HEOS by Denon, Bluesound en SONOS. Je hoeft pas weg als je alles gehoord hebt, zodat je achteraf nooit spijt zult krijgen van je keuze. Wij van HiFi Klubben willen maar één ding: dat jij nog jarenlang plezier hebt van je mooie apparatuur.

Bij HiFi Klubben Almere werken mensen die verstand hebben van audio en video, ze kunnen je adviseren bij je keuze en ze vertellen je natuurlijk ook graag alle nieuwtjes over de producten. Omdat we een duidelijke selectie hebben gemaakt van apparatuur die we verkopen kunnen de medewerkers zich specialiseren in de verschillende merken. Zo weet je dat je altijd volledig geïnformeerd wordt!

Uniek bij HiFi Klubben is de 5 jaar garantie die je op producten ontvangt. Zonder kleine lettertjes!

Tot ziens bij HiFi Klubben.

Lokale aanbiedingen