Skip to content

Vogel'sTHIN 550TV-beugel

Draaibaar en veelzijdig universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 40” tot 100”. Kan horizontaal en verticaal gedraaid worden.
Dit product is niet meer leverbaar

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk ons actueel aanbod van %1 hier.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Vogel’s THIN 550 – draaibaar, universeel ophangsysteem van VESA voor flatscreens van 40” tot 100”

De THIN 550 is een draaibaar en veelzijdig universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 40” tot 100”. Kan 60 graden horizontaal in elke richting draaien, en 20 graden verticaal. Zo heb je altijd de beste kijkhoek op je beeldscherm. Tegelijkertijd kan de TV natuurlijk ook gewoon plat tegen de muur staan als je dat wilt.

De afstand tot de muur is slechts 6 cm als het ophangsysteem helemaal is ingeklapt, zodat je er bijna niets van ziet. De TV kan ook 53 cm naar voren worden getrokken en dankzij de superstevige constructie weet je zeker dat alles stevig blijft hangen.

Eenvoudige montage en slim kabelsysteem De THIN 550 is voorzien van een slim railsysteem dat het ophangsysteem perfect horizontaal helpt monteren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je gaat boren. Bovendien beschikt hij over Vogel’s intelligente kabelhoudersysteem, dat de kabels netjes bij elkaar houdt zodat ze niet lelijk in de weg hangen onder de TV als je hem vanaf de muur naar voren trekt.

Vogel’s THIN 550 is verkrijgbaar in het zwart.

Video's over de Vogel's THIN 550

Technische specificaties

Geïntegreerde motor voor automatisch aanpassenNee
Geïntegreerde waterpasNee
Horizontale draaiing60 °
Max. draagvermogen70 kg
Verticale draaiing20 °