Skip to content
Vogel's PPC 2540 Plafondbeugel

Vogel'sPPC 2540Plafondbeugel

Met zijn telescoopstang en superstabiele constructie zorgt deze ophangbeugel ervoor dat je projector perfect aan het plafond hangt.
stuk(s)€ 329,00
Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukteLevertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Vogel’s PPC 2540 – in hoogte verstelbare plafondbeugel voor zwaardere projectoren tot 25 kilo

De PPC 2540 is een universele, in hoogte verstelbare plafondbeugel die geschikt is voor zwaardere projectoren tot 25 kilo. Met de telescoopstang kun je de afstand tot het plafond afstellen tussen de 40 en 55 cm zodat je projector altijd perfect horizontaal hangt. En dankzij de geïntegreerde kabeldoorvoer kun je alle kabels elegant wegwerken.

De verstelbare metalen arm past op vrijwel alle projectoren die met schroeven bevestigd worden, en door de solide constructie blijft de projector altijd in de goede positie. Je kunt de plaatsing van de projector na de montage aanpassen, en als alles goed is ingesteld kun je het geheel mechanisch vastzetten met de unieke, gepatenteerde frictiering.

Technische specificaties

  • Plafondbeugel voor zwaardere projectoren De projector kan 360 graden draaien en 15 graden kantelen In hoogte verstelbaar met telescoopstang  Montagegaten Ø: 3,0 - 41,0 cm Minimale afstand tot plafond: 40,0 cm Maximale afstand tot plafond: 55,0 cm Maximale belasting: 25 kg Kleur: Zilver
  • Max. belasting: 25 kg
  • Max. afstand tot plafond: 55 cm
  • Min. afstand tot plafond: 40 cm
  • Kan 360 graden gedraaid worden: Ja
  • Kan 15 graden gekanteld worden: Ja