Skip to content
Vogel's MotionMount NEXT 7355 Muurbeugel voor TV

Vogel'sMotionMount NEXT 7355Muurbeugel voor TV

VESA-ophangsysteem met motor voor app-control en extra functies. Voor flatscreens van 40” tot 65”. Kan horizontaal en verticaal gekanteld worden.
stuk€ 719,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Vogel’s MotionMount NEXT 7355 – draaibaar VESA-ophangsysteem met geïntegreerde motor voor TV’s van 40” tot 65”

De MotionMount NEXT 7355 is een VESA-ophangsysteem met geïntegreerde motor die je heel eenvoudig kunt aansturen met een smartphone of tablet. Geschikt voor flatscreens van 40” tot 65”.

Je kunt de MotionMount NEXT 7355 120 graden horizontaal, 20 graden verticaal kantelen en 65 cm hoger of lager schuiven, zodat je altijd de perfecte kijkhoek hebt als je films of TV kijkt. Alles is heel eenvoudig aan te sturen met de speciale app (smartphone/tablet). En als je de TV uitzet, schuift dit systeem de TV automatisch weer tegen de muur, waar hij het minste ruimte in neemt. De laatste positie van de TV wordt altijd opgeslagen, zodat je de TV niet steeds opnieuw hoeft in te stellen.

De meeste ophangsystemen zijn het mooist als je ze niet ziet, maar de MotionMount NEXT 7355 is een perfect compromis tussen design en functionaliteit. Het systeem wordt aan de wand bevestigd met een ronde kap, en alle zichtbare onderdelen zijn mooi en netjes afgerond. De finish van zwart en metaal past perfect bij de moderne TV’s van nu.

De afstand tot de muur is slechts 7,2 cm als het ophangsysteem helemaal is ingeklapt. De TV kan ook 72 cm naar voren worden getrokken en dankzij de superstevige constructie weet je zeker dat alles stevig blijft hangen.

Eenvoudige montage en slim kabelsysteem De MotionMount NEXT 7355 is voorzien van een slim railsysteem dat je helpt het ophangsysteem perfect horizontaal te monteren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je gaat boren. Bovendien krijg je Vogel’s intelligente kabelhoudersysteem, dat de kabels netjes bij elkaar houdt zodat ze niet lelijk in de weg hangen onder de TV als je hem vanaf de muur naar voren trekt.

De Vogel’s MotionMount NEXT 7355 is verkrijgbaar in het zwart.

Let op: de afgebeelde kabelkolom (NEXT 7840) is apart verkrijgbaar.

Zie ook de video’s van de fabrikant.

Video's over de Vogel's MotionMount NEXT 7355

Technische specificaties

Geïntegreerde motor voor automatisch aanpassenJa
Geïntegreerde waterpasNee
Horizontale draaiing60°
Max. draagvermogen30 kg
Verticale draaiing20°