Skip to content
unnu
Meubels

unnu 230 v2

€ 819,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Hifi-meubel uit drie delen met een diepte van 36,5 cm. Voor een compacte geluidsinstallatie, luidsprekers, accessoires en een grote TV. Zwart of wit.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

unnu 230 v2 – elegant en flexibel hifi-meubel uit drie stukken, diepte 36,5 cm

  • Solide constructie met MDF-plaat van 16 mm dik
  • Elegante en krasbestendige polyurethaanlak in zwart of wit
  • Installatie en/of luidsprekers kunnen onzichtbaar opgeborgen worden achter stoffen deurtjes (apart verkrijgbaar)
  • Eindeloze combinatiemogelijkheden met de andere v2-modules
  • Groot assortiment met accessoires (lades, deurtjes, voeten, ophangsysteem enz.)
De 230 v2 is een elegant, solide en flexibel hifi-meubel dat uit drie stukken bestaat. Hij is perfect voor bijv. een compacte installatie, extra apparaten, accessoires en/of luidsprekers, bijv. links, rechts, midden of een subwoofer. Of je kunt er een grote TV op zetten.

De 230 v2 is 36,5 cm diep en kan ook gecombineerd worden met andere v2-modules van unnu. Inclusief drie legplanken en drie achterwanden. Lades, deurtjes, afdekplaat, ophangsysteem en andere accessoires apart verkrijgbaar.

De unnu 230 v2 is verkrijgbaar in zwart of wit. Basismeubel wordt gemonteerd geleverd. De accessoires (deurtjes, lades, wielen enz.) kun je zelf heel eenvoudig bevestigen. 

unnu – de ideale oplossing voor je installatie of TV De unnu-meubels worden in Denemarken geproduceerd. Ze zijn de ideale oplossing voor wie graag een perfecte installatie wil kopen, maar een partner heeft die niet de hele dag tegen elektronica en luidsprekers aan wil kijken. unnu biedt de mogelijkheid om je hele installatie aan het oog te onttrekken – inclusief een paar middelgrote luidsprekers en een subwoofer. Hij heeft elegante deurtjes van textiel die zowel geluid als de signalen van de afstandsbediening doorlaten. Jij krijgt je installatie – en je partner hoeft hem niet te zien!

In tegenstelling tot de eerste generatie unnu-meubels zijn alle v2-modellen gemaakt van MDF, een erg sterk en solide materiaal dat ook gebruikt wordt voor bijv. luidsprekerkasten en exclusieve hifi-meubels. Met MDF kun je zonder probleem een grote TV midden op de bovenplaat zetten zonder je zorgen te hoeven maken dat hij doorbuigt.

De zijdematte polyurethaanlak van unnu is niet alleen heel mooi, hij is ook nog eens krasbestendig. Bovendien is unnu berekend op een serieuze hifi-installatie met een standaardbreedte van 43 cm, zodat je voldoende ruimte hebt voor én de apparaten én de bijbehorende kabels. Er is keuze uit modules met een breedte van een, twee of drie compartimenten. Hij wordt geleverd met een verplaatsbare legplank voor ieder compartiment. Je kunt ook lades kopen, en deurtjes van hout of textiel, en verschillende elementen in zwart of wit naar eigen smaak combineren (de stoffen deurtjes ook in zilver).

Als je een compacte installatie hebt, of graag een soundbar onder de TV wilt gebruiken, kun je ook kiezen uit compacte unnu-modellen die speciaal hiervoor zijn ontworpen.

Met unnu bepaal je zelf wat je wel en niet wilt zien. En zo krijgen je installatie en woonkamer de mogelijkheid om zich van hun beste kant te laten zien.

Eindeloos veel mogelijkheden De modulaire opbouw biedt eindeloos veel mogelijkheden om de unnu-oplossing te vinden die bij jou past. Als je bijvoorbeeld een meubel nodig hebt met vier compartimenten, kun je zelf kiezen uit 2+2 of 3+1. Zo worden de scheidingswanden en de gaten voor de kabels altijd perfect geplaatst.

Deze modulaire oplossing kan ook erg handig zijn als de TV boven het meubel hangt. En de stoffen deurtjes lopen over de volle breedte, zodat de aanblik niet wordt ontsierd door de dubbele scheidingswand op de plek waar de modules elkaar raken. De houten deurtjes bieden daarentegen een oplossing die niet alleen goedkoper is, maar ook steviger. De scharnieren zijn hoe dan ook zo geplaatst dat je zelf kunt bepalen of de deurtjes links- of rechtsom opengaan. Je kunt sommige compartimenten natuurlijk ook gewoon open laten.

Ook kun je de modules gebruiken om de bedrading achter de installatie te optimaliseren. Een slim detail is namelijk de ruimte achterin de scheidingswand aan de binnenkant, waardoor je onzichtbaar kabels kunt trekken van en naar de verschillende compartimenten. Dit is natuurlijk veel eleganter dan het simpelweg een gat zagen in de bodemplaat, zoals bij veel andere hifi-meubels gebeurt.

Deuren van textiel en intelligente details maken het verschil unnu-meubels zijn bedoeld om aan de muur te worden opgehangen met het speciaal ontworpen ophangsysteem (apart verkrijgbaar). Dit ziet erg netjes uit, en maakt het stofzuigen en opruimen onder het meubel een fluitje van een cent. De muurbeugel is verstelbaar, zodat je de uiteindelijke positie kunt bepalen nadat de gaten in de muur zijn geboord. Hierdoor wordt het veel eenvoudiger om het meubel perfect te monteren. Als je de unnu niet aan de muur kunt hangen of liever een staande oplossing hebt – de grote 231-module kan geleverd worden met een elegante aluminium voet.

 

De afmetingen van de lades zijn geschikt voor respectievelijk twee en drie rijen Blu-ray’s, DVD’s of CD’s en ze schuiven over stevige stalen rails, zoals ook bij goede keukenonderdelen gebruikelijk is. De lades kunnen uiteraard helemaal naar voren worden getrokken, zodat het niet in je rug schiet als je helemaal achterin naar een CD moet zoeken.

Dankzij de verplaatsbare achterwand kun je kabels heel eenvoudig wegwerken en je hebt de keuze uit vier verschillende deksels voor de kabelopeningen in de bovenplaat (apart verkrijgbaar). Voor het geval de TV aan de muur boven de kast is gemonteerd, is er ook een elegante kabelgoot verkrijgbaar waarmee er geen enkele kabel meer zichtbaar is.

Alle unnu-meubels worden gemonteerd geleverd. De accessoires (deurtjes, lades, wielen enz.) kun je zelf heel eenvoudig bevestigen.

Kom eens langs bij Hi-Fi Klubben en ontdek de mogelijkheden van unnu!

Accessoires voor de unnu 230 v2

Technische specificaties

Geïntegreerde muurbeugelNee
Onderdelen3
Inclusief planken3
Inwendige hoogte (cm)32,2 cm
Inwendige breedte (cm)48,2 cm
Binnendiepte met achterplaat (cm)29,5 cm
Binnendiepte zonder achterplaat (cm)34,7 cm