Skip to content
unnu 05 Kabelklep

unnu05Kabelklep

Maak je unnu-meubel compleet met dit elegante kabeldeksel. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, open en gesloten.
05A (open/sleuf)
stuk(s)€ 34,00
Niet in voorraad. Verwacht: maandag 09. november.
 Te ervaren in
Tijdelijk niet op voorraad
Bestel vandaag nog. Zodra er weer voorraad is, zorgen wij ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

unnu-kabeldeksel – de finishing touch voor unnu-meubels

Met een kabeldeksel ziet de bovenplaat van een unnu-meubel er altijd perfect uit. Kies voor de gesloten versie (05B) als er geen kabels door de bovenplaat lopen. Het open deksel met gleuf (05A) is perfect voor bijv. een tafellamp of een ander apparaat, maar als je meer of dikkere kabels gebruikt – bijv. van en naar de TV – dan kun je kiezen voor de 05C, die hier speciaal voor is ontworpen. 

Als de TV boven het meubel hangt, kun je alle kabels heel netjes wegwerken in een kabelgoot. In dat geval heb je een deksel met grotere opening nodig (05D) die perfect past bij de elegante kabelgoot van unnu.

Alle unnu-kabeldeksels zijn gemaakt van aluminium.

Let op: de v2-deksels passen bij alle unnu-meubels, dus van zowel de eerste als de tweede generatie. Deksels van de eerste unnu-generatie passen echter niet bij v2-meubels. 

Accessoires voor de unnu 05

unnu CM1 Kabelgoot
Kabelgoot
€ 34,00 / stuk(s)

Technische specificaties

  • Kabeldeksel voor unnu-meubels
  • Materiaal: Aluminium
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: Open (05A), gesloten (05B), open voor flatscreen (05C), open voor kabelgoot (05D)
  • Let op: de v2-deksels passen bij alle unnu-meubels, dus zowel de eerste als de tweede generatie. Deksels van de eerste unnu-generatie passen echter niet bij v2-meubels. 

Aanbevolen producten