HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Marantz PM8006 + ND8006 Netwerk stereosysteem

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Marantz PM8006 + ND8006 Netwerk stereosysteem

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De PM8006 en ND8006 zijn een geavanceerde, fullsize hifi-installatie met compromisloos geluid. Daarnaast krijg je geïntegreerde HEOS-multiroom, CD weergave en alles wat je nodig hebt voor streaming en traditioneel stereogeluid. Mooie finish van aluminium.

Marantz PM8006 en ND8006 – fullsize hoogwaardige hifi-stereosysteem met HEOS-multiroom, CD-speler veel streamingmogelijkheden en een schitterend geluid

  • Geïntegreerde HEOS-multiroomstreaming met app-controller (iOS/Android)
  • Geïntegreerde Cd-speler, AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth en internetradio
  • Perfect geïntegreerde bediening met HEOS-multiroom en app-controller
  • Solide constructie met finish van echt aluminium

De PM8006 en ND8006 zijn samen een serieuze, fullsize stereo-installatie met heel veel draadloze mogelijkheden en een massief en realistisch hifi-geluid. Zo krijg je het beste van twee werelden, en je kunt er nog jarenlang van blijven genieten!

De Nd8006 is een muziekstreamer met geïntegreerde HEOS-multiroom, zodat je eindeloos veel draadloze muziek kunt streamen via internet. En het is heel eenvoudig om dit systeem uit te breiden met draadloze HEOS-luidsprekers in alle kamers van je huis. Je stuurt alles aan met de HEOS-app op je smartphone, inclusief CD-speler, streaming via Spotify Connect, Bluetooth en AirPlay 2 (iOS).

HEOS is ontwikkeld door Denon, en dus is de bediening van deze hele installatie natuurlijk perfect geïntegreerd. In feite werkt het gewoon als één gebruiksvriendelijk apparaat, of je nu muziek streamt van een streamingservice of naar je vinylcollectie luistert. Je hoeft niet te zitten rommelen met verschillende afstandsbedieningen en je hebt altijd een perfect geluid. Dat komt omdat de ND8006 alle muzieksignalen upsamplet naar 32-bit, maar ook omdat de volumeregeling direct via de versterker werkt. En dat hoor je!

Analoge kwaliteiten en klaar voor vinyl

De ND8006 is een hoogwaardige analoge stereoversterker met een muzikale, natuurlijke en bijna fysieke weergave, en een geluid waar analoogpuristen zo gek op zijn. Bovendien heeft hij een uitstekende draaitafelingang voor MM- en MC-elementen en extra stevige luidsprekerterminals.

De PM8006 en ND8006 zijn verkrijgbaar in zwart of zilver-goud aluminium.

Meer informatie over de Marantz PM8006

Meer informatie over de Marantz ND8006

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.