HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Ortofon OM5E MM-element

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Ortofon OM5E MM-element

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Draaitafelelement dat geschikt is voor draaitafels in de budgetklasse. Het elliptische ontwerp zorgt ervoor dat je absoluut waar voor je geld krijgt.

Ortofon heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het ontworpen en vervaardigen van magnetische pick-up elementen. Met het oogmerk om een goedkoper alternatief voor de bekende Ortofon MC-pickups te kunnen bieden, lanceerde Ortofon verschillende MM elementen, en deze hebben, net als de MC-types, bijna een cultstatus onder muziekliefhebbers over de hele wereld bereikt.

GRATIS MONTAGE: Als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren we het gratis op je draaitafel. Bij je plaatselijke vestiging van HiFi Klubben kunnen ze je er meer over vertellen.

Let op: HiFi Klubben levert ook andere producten van Ortofon. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Specificaties

  • Magnetisch high-output element
  • Compliantie: 20 µm/mN
  • Elliptisch geslepen naald
  • Montage 0,5" standaard
  • Uitgangsspanning 4,0 mV bij 5 cm/sec
  • Aanbevolen naaldkracht 1,75 gram
  • Gewicht 5 gram
  • Kleur zwart

GRATIS MONTAGE: Als je bij Hi-Fi Klubben een nieuw element koopt, monteren we het gratis op je draaitafel. Bij je plaatselijke vestiging van Hi-Fi Klubben kunnen ze je er meer over vertellen.

Let op: Hi-Fi Klubben levert ook andere producten van Ortofon. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Accessoires

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.