HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Pro-Ject 2Xperience SB Draaitafel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Pro-Ject 2Xperience SB Draaitafel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Hoogwaardige draaitafel voor de echte vinylfreak! Stevige basis en hoogwaardige carbon arm. Wordt geleverd met exclusief 2M silver element. Leverbaar in diverse uitvoeringen.

Pro-Ject 2Xperience SB - Hoogwaardige draaitafel voor de echte vinylfreak!

  • Stevig en resonantiedempend MDF chassis
  • Audiofiele 9" Evolution toonarm van koolstofvezel

De Pro-Ject 2Xperience SB is een stevige, exclusieve draaitafel die zelfs je wildste hifi-dromen overtreft. Hij is uitgerust met geavanceerde Pro-Ject technieken in een traditioneel en relatief strak ontwerp dat perfect past bij hoogwaardige hifi-systemen.

De 9cc Evolution toonarm van koolstofvezel is een speciale versie van de toonarm op de goedkopere Pro-Ject-modellen. De behuizing van het element en de arm vormt één geheel en de conische arm gaat staande golven tegen. Door het superstabiele platform kan deze schitterende arm echt alles uit de kast halen. Het chassis van de 2Xperience SB is gemaakt van zwaar en resonantiedempend MDF. Een schroefbare en lichtgewicht platenklem en helpt om resonanties te voorkomen. Het is ontworpen om een sandwich te vormen met het draaiplateau, zodat je geen extra platenmat nodig hebt.

De 2Xperience SB is bovendien erg gebruiksvriendelijk. In tegenstelling tot veel andere high-end draaitafels heeft hij namelijk een functie die automatisch omschakelt tussen 33/45 RPM – je hoeft de aandrijfsnaar dus niet aan te raken. En omdat hij geleverd wordt met een mooie en elegante stofkap hoef je daar geen geld meer aan uit te geven.

Hij wordt geleverd met een exclusief Ortofon 2M Silver Moving Magnet-element dat speciaal voor Pro-Ject is ontwikkeld. Zoals de naam al aangeeft, zijn de spoelen gemaakt van zuiver zilver en niet van koper, zoals bij de meeste, goedkopere varianten. Hierdoor klinkt alles nog dynamischer en gedetailleerder. En als de naald versleten is, dan koop je gewoon een nieuw element: heel goedkoop, erg simpel!

De 2Xperience SB wordt geleverd met een elegante zwarte, mahonie- of olijfhouten hoogglanslak of in een matte eucalyptus, walnoot, palisander afwerking. Inclusief stofkap.

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen