Skip to content
€ 249,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Exclusief ontwerp, goed hifi-geluid en alle voordelen van ANC in een paar 100% draadloze oordopjes. Draadloze topkwaliteit!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony WH-1000XM3 – in-ear True Wireless-hoofdtelefoon met schitterend geluid, mooie finish en geavanceerde noise-cancellation (ANC)

 • Noise-cancellation / ANC
 • Speelduur van maximaal 24 uur (6 uur + 3 x 6 uur uit oplaadetui)
 • Goede en comfortabele pasvorm en oordopjes met touch-bediening
 • Intelligente ANC past zich automatisch aan de omgevingsgeluiden aan
 • Snel toegang tot voice-control (Google Assistant/Siri)
De WF-1000XM3 is een mooie in-ear True Wireless-hoofdtelefoon met geavanceerde noise-cancellation (ANC) en touch-control. Goed hifi-geluid en alle voordelen van ANC in een paar 100% draadloze oordopjes. De WF-1000XM3 is voor mensen die alleen genoegen nemen met het beste geluid, de beste functionaliteit en het mooiste ontwerp. En dat in een handig en compact formaat! Voeg daar de slimme touch-bediening aan toe en je hebt een True Wireless-hoofdtelefoon die moeilijk te overtreffen is.

Optimale functionaliteit, de hele dag lang De noise-cancellation van de WF-1000XM3 wordt ondersteund door slimme technologieën die het geluid precies afstemmen op waar jij op dat moment mee bezig bent. Via de bijgeleverde app kun je hem aanpassen voor de trein, bus, het vliegtuig, kantoor enz. en de oordopjes houden zelf bij of je omgeving verandert. Als je wilt, kun je natuurlijk ook één oordopje gebruiken, bijvoorbeeld als je wilt bellen, maar tegelijkertijd wilt horen wat er om je heen gebeurt.

Met een accuduur van 6 uur en nog eens 3 x 6 uur in het bijgeleverde oplaadetui weet je zeker dat je de hele dag ongestoord naar draadloos topgeluid kunt luisteren.

De WF-1000XM3 is verkrijgbaar in zwart of zilverkleurig aluminium. Inclusief oplaadetui.

Oplaadetui voor 18 uur extra muziek De geïntegreerde accu van de WF-1000XM3 gaat tot wel 6 uur mee zonder opladen. Bovendien wordt hij geleverd met een mooi en bijpassend etui waarmee je de oordopjes extra lang kunt opladen. Deze hoofdtelefoon werkt 6 uur zonder op te laden, en met de 18 extra uren van het oplaadetui kun je de hele dag van de WF-1000XM3 genieten. Je kunt de oordopjes en het etui ook tegelijkertijd opladen, waardoor je er in één keer 24 uur afspeeltijd bij krijgt met ANC actief.

Het opladen begint zodra je de oordopjes in het etui legt, en binnen 10 minuten zijn ze opgeladen voor 90 minuten muziek. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je urenlang zonder muziek zit als het tijd is om je oordopjes op te laden.

Speciaal afgestemd op jou en je omgeving De WH-1000XM3 maakt gebruik van geavanceerde, slimme technologieën om je de best mogelijke luisterervaring te geven, waar je ook bent. Elk oordopje heeft twee geïntegreerde ANC-microfoons die de geluiden uit je omgeving optimaal dempen, zonder dat dit gevolgen heeft voor de geluidskwaliteit. Het systeem herkent bovendien het geluid van verschillende omgevingen – bijvoorbeeld stemmen of verkeer – en past de noise-cancellation automatisch aan op de situatie, zodat je het verkeer op straat in de gaten kunt blijven houden.

Met de bijgeleverde app kun je de geïntegreerde noise-cancellation afstemmen op jouw persoonlijke smaak en behoefte, waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel geluid je wilt elimineren. Je kunt zelfs kiezen of je alle geluiden evenveel wilt dempen, of stemmen beter door wilt laten komen. Zo kun je hem dus perfect instellen, voor onderweg in de trein of als je op je werk zit.

Slim en handig voor dagelijks gebruik Hoe goed de ANC ook is, soms wil je gewoon horen wat er om je heen gebeurt. Bijvoorbeeld als de caissière je wat wil vragen. Als je het linkeroordopje van de WF-1000XM3 aanraakt wordt de muziek zachter gezet en hoor je de stemmen en geluiden om je heen – en als je het weer loslaat, is het gedaan met de rust.

Ook de manier waarop je de hoofdtelefoon kunt gebruiken om bijvoorbeeld je smartphone aan te sturen is heel slim. Het rechteroordopje van de WF-1000XM3 is ook aanraakgevoelig, dus dat hoef je maar een paar keer aan te raken om je muziek te starten, stoppen, een ander nummer te kiezen, oproepen te beantwoorden of je favoriete voice-control te activeren (Google Assistant of Apple Siri).

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Noise-cancellation / ANC
 • Speelduur van maximaal 24 uur (6 uur + 3 x 6 uur uit oplaadetui)
 • Veilige en comfortabele pasvorm
 • Oordopjes met touchbediening
 • Intelligente ANC past zich automatisch aan de omgevingsgeluiden aan
 • Speciale app om geluid en functionaliteit in te stellen
 • Muziek start en stopt automatisch
 • Inclusief oordopjes in verschillende maten en materialen
 • Snel toegang tot voice-control door oordopje aan te raken (Google Assistant/Siri)

Tegens

 • Niet geschikt voor sportief gebruik
 • Geen ondersteuning voor Bluetooth aptX

Reviews

Video's over de Sony WF-1000XM3

Accessoires voor de Sony WF-1000XM3

Technische specificaties

KoptelefoontypeIn-ear, True Wireless
Actieve ruisonderdrukkingJa
Frequentiebereik20-20.000 Hz
Bluetooth-versieJa - 5 ( Apple AAC )
Type/formaat driver6 mm - Dynamic driver
Afspelen via USBNee

Aanbevolen producten

Elite 85t
Jabra Elite 85t
Draadloze in-ear koptelefoon
€ 229,99 / Set
A-3
Draadloze in-ear koptelefoon
€ 229 / Set