Skip to content
Sony
TV

Sony KD-65XH8096

€ 899,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

65” UHD/4K LED-TV met mooie HDR-beeldkwaliteit en elegante finish van metaal. Inclusief Android TV met Chromecast built-in, USB-opnamefunctie en voice-control via Google Assistant. Een unieke TV!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

SONY KD-65XH8096 – geavanceerde 65” UHD/4K LED-TV met een mooie metalen finish, Google-voice-control, USB-opnamefunctie en Android TV met Chromecast built-in

  • 4K Triluminos Direct-LED met Frame Dimming
  • Elegant ontwerp met metalen finish, incl. afstandsbediening
  • Klaar voor Google Assistant-voice-control
  • Android TV met Chromecast built-in
  • USB pauze-/opnamefunctie
De KD-65XH8096 is een mooie 65” 4K-TV met de ongeëvenaarde beeldkwaliteit van Sony’s unieke Triluminos LED-paneel. Hij heeft alles wat je nodig hebt voor schitterende TV- en filmbeelden.

Dankzij Android TV en Chromecast built-in krijg je een heleboel leuke Smart TV-functies. En met de pauze-/opnamefunctie via USB kun je zelf bepalen wanneer je naar je favoriete programma’s kijkt. En je kunt alles aansturen met je stem dankzij Google Assistant en de geïntegreerde microfoon in de afstandsbediening (of een aparte smart-luidspreker).

Meer informatie volgt.
HDR – realistischer dan ooit
HDR (High Dynamic Range) haalt het maximale uit UHD-TV en geeft TV’s een beeldkwaliteit die tot nog toe onmogelijk was. Echt HDR-materiaal – dat wil zeggen, HDR vanaf de opname tot de uiteindelijke weergave – heeft een veel realistischer beeld, met helderder wit en dieper zwart, en een prachtige detaillering, helderheid en contrastweergave over het volledige scherm.

HDR geeft geen hogere resolutie (meer pixels) in vergelijking met UHD/4K, maar geeft je TV-ervaring een compleet nieuwe dimensie. Er zijn al UHD-blu-rays met HDR te koop, en streamingservices zoals Netflix en Amazon hebben al UHD-titels met HDR. Probeer het zelf maar eens en ontdek hoe mooi echte UHD-TV kan zijn.

Accessoires voor de Sony KD-65XH8096

Technische specificaties

Audio-uitgangHDMI, Optisch, Hoofdtelefoon
Audio-ingangHDMI
Ingang (overig)CI-sleuf, Ethernet, Antenne, USB-A
Draadloze overdrachtBluetooth-ingang, Wi-Fi, Bluetooth-uitgang, Airplay 2, Chromecast
Video-ingangHDMI

Aanbevolen producten