Skip to content
Sennheiser PXC 550-II Wireless Draadloze koptelefoon

SennheiserPXC 550-II WirelessDraadloze koptelefoon

Verander je reis in een oase van rust met zachte oorkussen en schitterend hifi-geluid. Ideaal voor mensen die graag onderweg zijn.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sennheiser PXC 550-II Wireless – exclusieve, draadloze hoofdtelefoon met slimme ANC, mooi ontwerp en de geluidskwaliteit van Sennheiser

De PXC 550-II Wireless is een exclusieve draadloze over-ear hoofdtelefoon met slimme noise-cancellation (ANC) die je reis verandert in een oase van muzikale rust. Geniet van het mooie hifi-geluid en vergeet alles wat er om je heen gebeurt. Dat is draadloze vrijheid op hoog niveau!

De mooie metalen finish heeft een exclusieve uitstraling en de twee oorkussens zijn voorzien van een zacht en supercomfortabel materiaal dat je urenlang kunt blijven dragen. De verstelbare hoofdbeugel zorgt ervoor dat de hoofdtelefoon perfect aansluit en heel comfortabel zit – ook tijdens extreem lange vluchten. En als je klaar bent, vouw je de hoofdtelefoon gewoon op, zodat hij zo weinig mogelijk ruimte inneemt in de handbagage.

Extreem gebruiksvriendelijk met automatisch aan-/uitzetten en touchcontrol De PXC 550-II Wireless gaat automatisch aan als je hem openklapt. Wil je iets zeggen tegen een collega? Hang hem dan om je nek en de muziek stopt automatisch. En als je weer klaar bent om verder te luisteren, gaat hij automatisch verder waar je gebleven was.

Heb je een vergadering of pauze nodig? Als je de PXC 550-II Wireless opvouwt, stopt de muziek en gaat hij automatisch uit. En als je hem weer openklapt, gaat hij weer aan en kun je gewoon verder luisteren (als Bluetooth en de app nog steeds geactiveerd zijn).

De rechteroorschelp is namelijk aanraakgevoelig, zodat je hem maar aan hoeft te raken, of vooruit of achteruit hoeft te vegen om een oproep te beantwoorden of een ander nummer op te zetten. Je kunt je favoriete voice-assistant (Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri) activeren met één druk op de knop en de drie geïntegreerde microfoons zorgen ervoor dat je altijd goed te horen bent, of je nu een groepsgesprek voert of even naar huis belt.

De geïntegreerde accu gaat tot wel 20 uur mee bij actief gebruik (met Bluetooth en ANC actief). En als de accu eindelijk leeg is, kun je de PXC 550-II Wireless blijven gebruiken met de bijgeleverde kabel, net als een gewone hoofdtelefoon.

De PXC 550-II Wireless is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief USB-oplaadkabel, audiokabel, vliegtuigadapter en transportetui.

Sennheiser PXC 550-II Wireless Draadloze koptelefoon

Highlights

  • Slimme ANC past zich automatisch aan de omgevingsgeluiden aan
  • Functie voor automatisch aan-/uitzetten als je de hoofdtelefoon op-/afzet
  • Optimaal comfort met zachte, omsluitende oorkussens
  • Bluetooth aptX Low Latency voor filmgeluid zonder vertraging (Android)
  • Mooie metalen finish en opvouwbaar ontwerp

Technische specificaties

Afspelen via USBJa
Akoestische constructieGesloten
Bluetooth-versieJa - 5 ( aptX, aptX Low Latency, AAC )
Frequentiebereik17-23.000 Hz
MicrofoonJa

Accessoires voor de Sennheiser PXC 550-II Wireless

Aanbevolen producten

DALI IO-6
Draadloze koptelefoon
€ 399,00 / stuk