Skip to content
Sennheiser
Draadloze in-ear koptelefoon (set)

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2

€ 239,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Exclusieve True Wireless-hoofdtelefoon met ANC, schitterend hifi-geluid en touchcontrol met slimme pauzefunctie.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2 – exclusieve, 100% draadloze in-ear hoofdtelefoon met schitterend hifi-geluid, ANC en handige touchcontrol

 • Actieve noise-cancellation (ANC)
 • Schitterende geluidskwaliteit voor een True Wireless-hoofdtelefoon
 • Exclusieve finish, touchbediening en slimme pauzefunctie
 • Bluetooth 5.1, incl. aptX en Apple AAC
 • Accuduur: max. 7 uur (28 uur via oplaadetui)

De MOMENTUM True Wireless 2 is een exclusieve, 100% draadloze in-ear hoofdtelefoon met een schitterende geluidskwaliteit, noise-cancellation (ANC) en handige touchcontrol. Hiermee krijg je een perfect geluid en kun je ongestoord van je vrijheid genieten dankzij ANC.

Zoals we van Sennheiser gewend zijn, stond de geluidskwaliteit centraal bij de ontwikkeling van de MOMENTUM True Wireless 2 – wat onder andere blijkt uit de fabuleuze drivers. Tegelijkertijd is het gelukt om deze versie nog compacter te maken dan zijn voorganger, met ANC en een veel langere accuduur: een indrukwekkende technologische prestatie. En hij ondersteunt aptX en AAC, dus het geluid is altijd perfect – of je nu een iOS- of Android-telefoon hebt.

De accu van de MOMENTUM True Wireless 2 gaat tot wel 7 uur mee zonder opladen. En je kunt de oordopjes nog eens drie keer opladen met het bijgeleverde oplaadetui, zodat je altijd 28 uur muziek bij je hebt. Een leuk detail: het oplaadetui heeft een mooie stoffen bekleding.


De Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2 is verkrijgbaar in zwart of wit. Inclusief oplaadetui, USB-C-oplaadkabel en 4 paar oordopjes van siliconen.

Slimme, gebruiksvriendelijke touchbediening, ANC en speciale app

De MOMENTUM True Wireless heeft oordoppen met touchcontrol zodat je muziek en oproepen kunt regelen zonder dat je naar de juiste en vaak piepkleine knoppen hoeft te zoeken. Ook kun je de Transparent Hearing-functie activeren, die het geluid uit je omgeving doorlaat, bijvoorbeeld als je door druk verkeer rijdt of loopt. En als je je handen vrij wilt houden, kun je voice-control met Google Assistant, Amazon Alexa of Siri activeren.

Als je graag naar muziek luistert op je werk, of op andere plekken waar je toch op moet letten, dan is de automatische pauzefunctie echt heel handig. De MOMENTUM True Wireless stopt de muziek namelijk als je de oordopjes uit je oren haalt. En als je klaar bent met praten, gaat de muziek gewoon verder waar je gebleven bent. Een klein, maar heel handig detail dat een groot verschil kan maken in je dagelijks leven.

Elk oordopje heeft geïntegreerde ANC-microfoons die de geluiden uit je omgeving optimaal dempen, zonder dat dit gevolgen heeft voor de geluidskwaliteit. En via de speciale Sennheiser Smart Control-app kun je zowel de ANC, touchfuncties, oproepen als het geluid aanpassen aan je persoonlijke smaak.

Oplaadetui voor 21 uur extra muziek

De geïntegreerde accu van de MOMENTUM True Wireless 2 gaat tot wel 7 uur mee zonder opladen. Bovendien wordt hij geleverd met een mooi etui waarmee je de oordopjes extra lang kunt opladen. Deze hoofdtelefoon werkt 7 uur zonder op te laden, en met de 21 extra uren van het oplaadetui kun je de hele dag van de MOMENTUM True Wireless 2 genieten.

Je kunt de oordopjes en het etui ook tegelijkertijd opladen, zodat je in één keer 28 uur afspeeltijd erbij krijgt met ANC actief. Het opladen begint zodra je de oordopjes in het etui legt en binnen 10 minuten zijn ze opgeladen voor 90 minuten muziek.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Actieve noise-cancellation (ANC) met Hear-Through
 • Bluetooth 5.1 (incl. AAC en aptX)
 • Schitterende geluidskwaliteit voor een True Wireless-hoofdtelefoon
 • Accuduur van 7 uur (28 uur met oplaadetui)
 • Touchbediening met slimme pauzefunctie
 • Goede en comfortabele pasvorm
 • Eenvoudige activering van voice-assistant (Google Assistant/Siri)
 • Functie voor automatisch uitzetten
 • Spatwaterbestendig ontwerp (IPX4)
 • Speciale app voor persoonlijke instellingen (EQ, ANC, touchfuncties enz.)
 • Exclusieve finish en verschillende kleuren

Tegens

 • Niet heel geschikt voor sportief gebruik
 • Niet zo compact als andere modellen
 • Sommige andere modellen hebben een nog langere accuduur

Reviews

Accessoires voor de Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2

Technische specificaties

Frequentiebereik5–21 000 Hz
MicrofoonJa
Bluetooth-versieJa - 5.1 ( aptX, Apple AAC )
Type/formaat driver7 mm - Dynamic driver
Afspelen via USBNee

Aanbevolen producten

A-3
EARIN A-3
Draadloze in-ear koptelefoon
€ 229 / Set
Elite 85t
Jabra Elite 85t
Draadloze in-ear koptelefoon
€ 229,99 / Set