Skip to content
Sennheiser
Head-fi koptelefoons

Sennheiser HD 660 S

€ 499,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Open, over-ear hoofdtelefoon met echte Sennheiser-kwaliteit. Een schitterend geluid, maar toch heel betaalbaar.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sennheiser HD 660 S – open hoofdtelefoon met EISA-award, schitterend geluid en perfect draagcomfort

  • Indrukwekkend open, natuurlijk en gedetailleerd geluid
  • Open, lichtgewicht constructie voor maximaal draagcomfort
  • Gebalanceerde en ongebalanceerde ingang
  • Werkt perfect met high-end componenten
  • Inclusief opbergdoos

De HD 660 S is een open, over-ear hoofdtelefoon met een geluidskwaliteit die het allerbeste uit muziek haalt. Zelfs de kleinste details komen luid en duidelijk naar voren, en het geluid is zo massief en open dat je jezelf heerlijk kunt verliezen in de muziek.


De superlichte drivers zijn stuk voor stuk door Sennheiser uitgemeten en gecombineerd, zodat ze op ±1 dB bij elkaar passen. En dat zorgt voor een extreem nauwkeurig stereobeeld. De HD 660 S heeft de prestigieuze EISA-award gewonnen voor beste product van 2018-2019 in de categorie hoofdtelefoons.


Echte kenners discussiëren al jaren welke hoofdtelefoons het beste klinken: open of gesloten. Maar als jij kiest voor open, dan krijg je hiermee een verbluffend muzikaal, realistisch en gedetailleerd geluidsbeeld dat heel natuurlijk en ontspannen klinkt op ieder volume. De lichtgewicht constructie met zachte, omsluitende oorkussens zorgt voor een perfect draagcomfort. De materialen en technische oplossingen zijn zeer zorgvuldig gekozen om optimaal te werken met de allerbeste hifi-apparatuur die er bestaat.

Verdient een eigen versterker De HD 660 S is een high-end hoofdtelefoon (150 ohm) met een geluid dat de eventuele beperkingen van je apparatuur heel duidelijk naar voren laat komen. Hij is daarom vooral bedoeld om gebruikt te worden met een aparte hoofdtelefoonversterker of in ieder geval een goede hoofdtelefoonuitgang van een stationaire versterker of receiver.

De HD 660 S is verkrijgbaar in het zwart.


Accessoires voor de Sennheiser HD 660 S

Technische specificaties

KoptelefoontypeOver-ear, Head-Fi
Actieve ruisonderdrukkingNee
Frequentiebereik10-41.000 Hz
Gevoeligheid104 dB
MicrofoonNee
Akoestische constructieOpen
Impedantie passief150 ohm
BluetoothNee

Recensies


5.0
2 recensies
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Lars
Noorwegen
6/21/2023

Geüpgraded van HD650 naar deze. Beide modellen hebben een uitstekend geluid, maar de HD660S is over een lange periode minder vermoeiend voor mijn oren, wat goed werkt. Een paar kleine ontwerpaanpassingen maken het uiterlijk ook een tandje scherper, voor degenen die om dat soort dingen geven.

Lars
Noorwegen
Arne
Denemarken
6/19/2023

De hoofdtelefoon wordt gebruikt zonder een aparte hoofdtelefoonversterker alleen met een oudere 2x80W NAD-versterker C 355 BEE voor het luisteren naar jazz en klassiek. De open constructie maakt de luisterruimte groter en luchtiger. De telefoons zijn licht van gewicht. De pads bieden ruimte voor de oren en worden niet onaangenaam warm. Het geluid is meer een geluidskamer dan een soundscape: de instrumenten zijn net zo diep geplaatst als links of rechts. Het geluid is helder zonder klinisch te worden en warm zonder klonterig te worden. De bas is discreet maar goed geïntegreerd in het geluid. De treble is een belevenis. Heeft de scherpte en luchtigheid van een tape treble en benadrukt het verschil tussen het speciale karakter van een individueel instrument, of het nu een houten, snaar- of blaasinstrument is of dat het geluid afkomstig is van een stemband. Het lijkt alsof de hoofdtelefoon zich aanpast aan de gegeven opname en er iets goeds uithaalt, ongeacht de technische kwaliteit. Het wordt gehoord alsof de hoofdtelefoon een overmaat heeft, een onbenut potentieel, dat oproept om te worden verkend en uitgevoerd. Voor nu ben ik tevreden om diep onder de indruk te zijn van de geluidskwaliteit van het luisteren naar een oudere NAD-versterker.

Arne
Denemarken