Skip to content
RHA CL2 Planar Draadloze in-ear hoofdtelefoon

RHACL2 PlanarDraadloze in-ear hoofdtelefoon (set)

Perfect geluid met Bluetooth of kabel. Prachtige draadloze in-ear hoofdtelefoon met exclusieve materialen. 12 uur draadloze muziek.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

RHA CL2 Planar – draadloze in-ear hoofdtelefoon met een schitterend geluid, geavanceerde drivers en exclusieve materialen

De CL2 Planar is een draadloze in-ear hoofdtelefoon met een schitterend geluid en flexibele mogelijkheden. Hij is voorzien van geavanceerde Planar-drivertechnologie en exclusieve oplossingen voor een ongekend gedetailleerde en nauwkeurige klank.

De CL2 Planar is ontwikkeld op basis van de eerdere RHA-modellen. De oordopjes zijn aparte eenheden die je kunt aansluiten op één van de drie bijgeleverde kabels – afhankelijk van wat en hoe je wilt luisteren. Je kunt ze bijvoorbeeld aansluiten op de nekbeugel met geïntegreerde Bluetooth en een accuduur van 12 uur, bijvoorbeeld als je onderweg bent. Maar je kunt ook kiezen voor één van de bijgeleverde jack-kabels voor een unieke geluidskwaliteit in combinatie met een D/A-converter, versterker of hoofdtelefoonversterker.

Dus hoe je ook luistert, je kunt rekenen op een schitterend geluid – zeker als je bedenkt dat het om een paar in-ear oordopjes gaat. De behuizing van de dopjes is gemaakt van stevig en exclusief gegoten keramiek dat ongewenste trillingen en vervorming tegengaat. De Planar-driver is een unieke feature van deze in-ear hoofdtelefoon die zorgt voor een indrukwekkend en luchtig geluidsbeeld.

De RHA CL2 Planar is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief kabels, vliegtuigadapter, sportclips, oordopjes, hardcase- en softcase-etui.

Highlights

  • Indrukwekkende geluidskwaliteit voor een in-ear hoofdtelefoon
  • Kan zowel met kabel als met Bluetooth worden gebruikt
  • Gaat tot wel 12 uur mee zonder opladen
  • Exclusief en geavanceerd ontwerp van keramiek
  • Inclusief mooi hardcase- en softcase-etui

Technische specificaties

BluetoothJa
Bluetooth-technologieaptX
Frequentiebereik16-45.000 Hz
Gevoeligheid89 dB
MicrofoonJa

Accessoires voor de RHA CL2 Planar