Skip to content
€ 199,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Ontdek True Wireless-oordopjes met een geluid dat perfect is afgestemd op jouw oren. ANC en touchbediening maken het plaatje compleet.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Nura NURATRUE – draadloze in-ear True Wireless-koptelefoon met ANC en optimaal geluid voor jouw oren

 • Meet je oren en past het geluid hier perfect op aan
 • Bass Boost (Immersion Mode)
 • Noise-cancellation / ANC
 • Zweet- en spatwaterbestendig ontwerp (IPX4)
 • Touchbediening op beide oordopjes

De NURATRUE is de eerste in-ear True Wireless-koptelefoon ter wereld die het geluid automatisch optimaliseert voor jouw oren. Hij heeft alles wat je van een paar goede True Wireless-oordopjes mag verwachten, inclusief noise-cancellation (ANC) een touchbediening. Maar hij kan nog meer!

Het geavanceerde Nurasound-systeem meet de respons van je oren en past het geluid erop aan – voor een indrukwekkend helder en realistisch geluid, elke keer dat je de koptelefoon gebruikt. De Nura-app op je telefoon helpt je met de procedure en binnen een paar minuten is het geluid perfect aangepast aan jouw oren.

Met de toegankelijke Immersion Mode kun je het basvolume in de app aanpassen; van neutraal tot overdonderend hard – alsof je op de voorste rij met je hoofd in een luidspreker staat tijdens een rockconcert. Je kunt deze functie ook gebruiken om de bastonen wat extra te benadrukken, zodat je het volledige geluidsbeeld krijgt bij laag volume.

Auto-on, ANC en Social Mode voor elke situatie

Ook al is het geluid van de NURATRUE op zich al reden genoeg om hem aan te schaffen, hij moet natuurlijk ook een beetje lekker zitten. Hij heeft een zweet- en spatwaterbestendig ontwerp en wordt geleverd met oordopjes van siliconen en schuimrubber, zodat ze altijd goed blijven zitten. En als je echt wilt gaan bewegen, kun je de bijgeleverde wingtips gebruiken om de oordopjes extra goed vast te zetten. De NURATRUE gaat automatisch aan en uit, en met een accuduur van meer dan 6 uur (plus 3 x 6 uur in het oplaadetui) heb je genoeg stroom om de hele dag naar muziek te luisteren.

Hij heeft ook noise-cancellation/ANC om de geluiden uit je omgeving weg te filteren. En als je dat combineert met Social Mode, een functie die omgevingsgeluiden of telefoongesprekken doorlaat als je de oordopjes even aanraakt, dan krijg je ook een supergoede koptelefoon voor op kantoor.

De Nura NURATRUE is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief oplaadetui en USB-C-oplaadkabel.

Nurasound – perfect voor jouw oren

Elke ruimte is weer anders – en dat geldt ook voor kleine ruimtes, zoals het menselijk oor. Met de Nurasound-technologie is het gelukt om een hoofdtelefoon te maken die je oren uitmeet en het geluid heel nauwkeurig hierop aanpast; de werking lijkt wel wat op die van de digitale ruimtecorrectie van surroundsystemen (RoomPerfect, Dirac, Audyssey enz).

Via de Nura-app stuurt het systeem een aantal testtonen naar je oor en meet de respons van je trommelvlies en binnenoor. Vervolgens wordt jouw persoonlijke geluidsprofiel berekend op basis waarvan het geluid helemaal perfect wordt afgestemd op je oren. Hierdoor krijg je een nog directer en helderder geluid dat echt uniek is voor een koptelefoon uit deze prijsklasse.

En alles is binnen een paar minuten klaar. Je persoonlijke profiel wordt opgeslagen in de app, zodat je dat maar één keer hoeft in te stellen. Je kunt zelfs twee extra profielen opslaan, zodat je lekker kunt experimenteren of andere mensen ook kunt laten genieten van het unieke Nurasound-geluid.

De microfoons die Nura gebruikt om het bijzonder zachte responsgeluid van je oren te registreren, zijn trouwens van hetzelfde type als NASA gebruikt voor de Mars 2020-missie. Dat zegt wel iets over de ambities van deze unieke hoofdtelefoon – welkom in de toekomst!

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Meet je oren en past het geluid hier perfect op aan
 • Bass Boost (Immersion Mode)
 • ANC / Noise-Cancellation
 • Social Mode laat het geluid van de omgeving door (instelbaar)
 • Touchbediening op beide oordopjes (configureerbaar via app)
 • Zweet- en spatwaterbestendig ontwerp (IPX4)
 • Bluetooth 5, incl. aptX / AAC / Quick Switching
 • Accuduur van 6 uur (plus 3 x 6 uur in het oplaadetui)
 • Functie voor automatisch aan-/uitzetten

Tegens

 • Moet voor elke gebruiker extreem nauwkeurig worden ingesteld voor optimaal resultaat
 • Niet 100% waterdicht
 • Geen geïntegreerde activering van voice-assistant
 • Kan niet draadloos worden opgeladen
 • USB-oplader apart verkrijgbaar

Reviews

Accessoires voor de Nura NURATRUE

Technische specificaties

KoptelefoontypeIn-ear, True Wireless
Actieve ruisonderdrukkingJa
Frequentiebereik20 - 20.000 Hz
Gevoeligheid108 dB
MicrofoonJa
Akoestische constructieGesloten
Bluetooth-versieJa - 5 ( aptX, AAC )
Type/formaat driver10 mm - Dynamic driver

Aanbevolen producten

Elite 85t
Jabra Elite 85t
Draadloze in-ear koptelefoon
€ 229,99 / Set
A-3
EARIN A-3
Draadloze in-ear koptelefoon
€ 229 / Set