Skip to content
Marantz ND8006 Muziekstreamer

MarantzND8006Muziekstreamer

Deze hoogwaardige HEOS muziekstreamer van Marantz speelt alle digitale muziek tot 24-bit-kwaliteit. Geïntegreerde cd-speler en DAC functie, Airplay, Bluetooth en Wi-Fi.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz ND8006 - Hoogwaardige HEOS muziekstreamer met geintegreerde cd-speler, DAC-functie, Airplay en Bluetooth.

De Marantz ND8006 is een nieuw ontworpen, volledig digitale muziekspeler die het beroemde Marantz-geluid weergeeft van een onbeperkt aantal muziekbronnen, zoals online muziekdiensten, HEOS multiroomstreaming, CD-audioweergave, AirPlay, Bluetooth en meer. De ND8006 komt voort uit de succesvolle NA8005- en SA8005-modellen en combineert hiermee een cd-speler, HEOS muziekstreamer en D/A-converter in één. Daarbij biedt hij ook functies zoals Apple AirPlay en Bluetooth om muziek vanaf draagbare apparaten te spelen.

De ND8006 is voorzien van een traditionele lijnuitgang voor gebruik van een versterker. Ook is er een apart variabel uitgangsniveau aanwezig. Zo kun je hem ook gebruiken met actieve luidsprekers, of met een eindversterker. 

HEOS-multiroom muziekstreaming Net als bij de andere HEOS-producten regel je de muziek met de HEOS-app op tablet of smartphone (Apple iOS/Android). Deze handige en overzichtelijke app is zo gebruiksvriendelijk dat alle concurrenten het nakijken hebben. Je hebt een totaal overzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies.

Met streamingservices, bijvoorbeeld Spotify, TIDAL, Napster of Deezer, heb je direct toegang tot meer dan 20 miljoen nummers. En je kunt ook je eigen muziekcollectie op je computer, netwerkschijf of smartphone streamen. Natuurlijk krijg je ook internetradio en toegang tot tienduizenden radiozenders over de hele wereld.

De Marantz ND8006 is leverbaar in zwart en zilver-goud.


 


Reviews hifi.nl - 08/2018

Technische specificaties

AfstandsbedieningJa
StreamingdienstenSpotify, Tidal, Soundcloud, Qobuz, Deezer, Tunein
TechnologieënAlexa, Google Assistant, Heos By Denon, Hi-Res

Accessoires voor de Marantz ND8006