Skip to content
Marantz AV8805 Home-cinema-voorversterker

MarantzAV8805Home-cinema-voorversterker

Hoogwaardige AV-surround voorversterker met HEOS muziek streaming HDMI2.0 en Dolby Atmos en DTS:X. Inclusief Wi-Fi, Bluetooth en Apple's AirPlay.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz AV8805 - Veelzijdige High-end AV-surround voorversterker voor de veeleisende muziek- en filmliefhebber.

De Marantz AV8805 is uitermate geschikt voor de veeleisende muziek- en filmliefhebber. Uitmuntende surround geluidskwaliteit van de nieuwste surroundformaten inclusief Dolby Atmos, DTS:X en Auro-3D. De geluidskwaliteit van de AV8805 wordt bovendien nog verder verhoogd door de verfijnde verwerking van alle signalen via de Current Feedback-HDAM-voorversterker van Marantz, voordat ze worden doorgezonden naar de hoogwaardige 15.2 XLR of 15.2 RCA-uitgangen en afzonderlijke eindversterker. 

Volledige draadloze connectiviteit wordt geleverd door zowel WiFi als Bluetooth. Apple's AirPlay wordt ondersteund voor eenvoudige, draadloze muziekstreaming. Audioformaten en weergave met hoge resolutie worden volledig ondersteund voor een haarscherp resultaat. Voor vinyl liefhebbers is zelfs een Phono MM-ingang toegevoegd waardoor een platenspeler direct aangesloten kan worden.

Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie integreert de AV8805 naadloos in de draadloze HEOS multiroom muzieknetwerk, dat er voor zorgt dat je overal en op elk moment in je huis kunt genieten van je favoriete muziek. Met de gratis HEOS App zoek, ontdek en speel je muziek uit je eigen muziekbibliotheek, van online muziek streamingsdiensten en van duizenden internetradiostations. 

De AV8805 is klaar voor de toekomst dankzij het geavanceerde videogedeelte dat op alle acht HDMI-ingangen volledig voldoet aan de nieuwste specificaties van HDMI 2.0a en HDCP 2.2. De AV7704 is dankzij 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR), Dolby Vision, 21:9 video, 3D, en BT.2020 passthrough op elke poort geschikt voor de volgende generatie 4k Ultra HD Blu-rayspelers, settopboxen en andere 4k Ultra HD-bronnen. Bovendien is de AV8805 in staat standaard en High-Definition analoge en digitale videocontent te upscalen naar 4K Ultra HD, waardoor uw favoriete traditionele bronnen nieuw leven wordt ingeblazen. 

Het assortiment Marantz MM-serie eindversterkers zorgt voor een perfect systeem en naadloze integratie. Alles is gebruiksklaar, u hoeft het apparaat alleen nog maar in te schakelen. 

De Marantz AV8805 is leverbaar in zwart.

Technische specificaties

Versterkerkanalen13