HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Google Home Slimme speaker

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Google Home Slimme speaker

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Google Home is een smart-luidspreker die installaties, multiroom- of andere smart-apparaten die compatibel zijn met Google Assistant aanstuurt via voice-control. Snel je media doorzoeken, organiseren en aansturen. Ook in het Nederlands.

Google Home – smart-luidspreker om installaties en andere smart-apparaten met Google Assistant aan te sturen via voice-control

De Google Home is een smart-luidspreker waarmee je streaminginstallaties of andere smart-apparaten in je huis kunt aansturen via voice-control. Je kunt dus alles samenvoegen tot één ‘onzichtbaar’ systeem met de Nederlandse Google Assistant-voice-control – zonder overbodige apps, schermen en menu’s.

Met de Google Home kun je heel eenvoudig muziek afspelen met je favoriete streamingservice. Je hoeft het maar één keer in te stellen, en daarna kun je de luidspreker precies vertellen wat je wilt horen, bijvoorbeeld: ‘Oké Google, speel de playlist Discover Weekly af’. Je kunt altijd omschakelen naar een andere service door deze toe te voegen aan je commando’s. De Google Home bevat niet alle streamingservices, maar het worden er wel steeds meer.

Je kunt de muziek en het volume regelen in verschillende kamers of van een bepaalde installatie. Er zijn al verschillende stereo- en surroundinstallaties, bijvoorbeeld van Denon en NAD, die werken met Google Assistant. En als je multiroom hebt, kun je de Google Home gebruiken met je HEOS-systeem, of wachten totdat Sonos Google Assistant activeert op zijn luidsprekers.

Herkent je stem

De Google Home herkent je stem en kan hem heel goed onderscheiden van de stemmen van andere gebruikers. Je hoeft dus niet in de derde persoon te praten, maar kunt gewoon zeggen: ‘Oké Google, speel de muziek in mijn playlist Favoriete Muziek’. De stemherkenning voorkomt dat andere gebruikers hun muziek per ongeluk toevoegen aan jouw playlists.

Organiseer je dag – snel en eenvoudig

‘Oké Google, noteer een herinnering: bioscoop om 20:15 op donderdag’. Je kunt de Google Home ook gebruiken om te plannen. Je kunt hem organiseren met je Google Calendar, zodat je hem alleen nog maar hoeft te vertellen welke afspraken je hebt staan. Dan krijg je een mooi overzicht van de dag, ook als je de deur uit bent.

En je kunt nog veel meer functies gebruiken om je dagelijkse leven eenvoudiger te maken. Zo kun je een recept opzoeken en de ingrediënten toevoegen aan een digitaal boodschappenlijstje.

De Google Home is verkrijgbaar in het wit.

Specificaties

 • Categorie : Smart-luidspreker
 • Kleur : Wit
 • Afmetingen : 9,6 x 14,3 x 9,6 cm (BxHxD)
 • Gewicht : 477 gram

VOORS EN TEGENS

Voors

 • Smart-luidspreker met Google Assistant, in het Nederlands
 • Wi-Fi-streaming met geïntegreerde Chromecast
 • Herkent gebruikers aan hun stem
 • Begrijpt opeenvolgende vragen en commando’s
 • Eenvoudig en elegant ontwerp
 • Bovenplaat met touchbediening
 • Knop om de microfoon uit te schakelen aan de achterkant

Tegens

 • Niet speciaal bedoeld voor muziek
 • Alleen voice-control via Google Assistant
 • Er bestaan compactere modellen

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen