Skip to content

Op de HiFi Klubben webshop kun je heel gemakkelijk betalen met:

iDeal, Klarna (betaal later of automatische incasso), Visa, Mastercard, Maestro en PayPal.

Al onze prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW.

In alle winkels van HiFi Klubben kun je betalen met:

Pin, Contant, Visa, MasterCard, Maestro, Klarna (Betaal later of Automatische incasso/SEPA).

iDeal en creditcard

Op www.hifiklubben.nl kun je betalen met iDeal, Visa, Maestro en MasterCard. De transactie wordt gecodeerd en verstuurd via KLARNA, onze provider voor kaartbetalingen. Dat betekent dat je probleemloos kunt betalen en je geen zorgen hoeft te maken over de vertrouwelijkheid van je gegevens. Hier vind je meer informatie over de privacybescherming van Klarna: NL: https://www.klarna.com/nl/privacy/

Het totaalbedrag van je bestelling wordt direct van je rekening afgeschreven. Als één of meerdere producten zijn uitverkocht, word er contact met je opgenomen voor een oplossing. Kun je geen andere keuze maken, dan stort Klarna het bedrag weer terug. HiFi Klubben bewaart geen creditcardgegevens.

Shop nu. Betaal later met Klarna.

Betaal nu

Ben je zeker van je aankoop en betaal je daarom graag direct? Voor jou hebben we 'Betaal nu'. Komt de aankoop toch niet overeen met je verwachtingen? Geen probleem. Onze kopersbescherming laat je niet in de steek.

Betaal later

Probeer je aankopen thuis uit, en beslis dan wat je wilt houden. Betaal het volledige bedrag binnen 30 dagen na verzending. Vooruitbetalen? Rente? Kosten? Niet aan de orde als je gewoon op tijd betaalt!

3 renteloze betalingen

Spreid de kosten van je aankoop over 3 renteloze betalingen. Zo hoef je niet ineens het hele bedrag te betalen. De eerste betaling wordt afgeschreven na verwerking van je bestelling. Het resterende bedrag 2 wordt elke 30 dagen automatisch afgeschreven van de door jouw opgegeven bankrekening, creditcard of bankpas. Met Klarna heb je de mogelijkheid om te shoppen zonder rente.

Klarna Veelgestelde vragen

Heb je hulp nodig? Kijk voor veelgestelde vragen op onze Klantenservice pagina of los je problemen op met de Klarna App.

Wat is ‘Betaal later’ (achteraf betalen)?
Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 10 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina.

Hoe betaal ik in 3 renteloze betalingen?
Als je bestelling in aanmerking komt voor 'Betaal in 3 delen', kun je die optie aanvinken bij het afrekenen en de betaling van je aankoop spreiden over drie renteloze betalingen. De bedragen worden elke 30 dagen afgeschreven nadat je bestelling is bevestigd (meestal de verzenddatum). Je hoeft alleen een incassomachtiging te geven of je credit- of debitcard te koppelen. Deze worden gebruikt voor de automatische afschrijvingen. We sturen je een berichtje wanneer de betaling wordt afgeschreven. Je hoeft zelf verder niets te doen, dus je kunt lekker achterover leunen en genieten van je aankoop. productvoorwaarden bekijken.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van 3 renteloze betalingen?
Geen extra kosten. Meer informatie vind je in de productvoorwaarden.

Klarna (automatische incasso/SEPA)

Kies je voor automatische incasso/SEPA, dan geef je toestemming aan Klarna om een incasso-opdracht te sturen naar je bank om een bedrag van je rekening af te schrijven. Dit gaat heel eenvoudig binnen een klik. Het bedrag wordt dan automatisch binnen 5 werkdagen afgeschreven van je rekening. 

PayPal

Bij HiFi Klubben kun je snel en eenvoudig betalen met PayPal. Deze optie geldt alleen in de webwinkel.

Consumentenbescherming

Als klant van HiFi Klubben beschik je over alle rechten die in de wet zijn geformuleerd ten aanzien van consumentenkoop. Kijk ook op www.consuwijzer.nl. Overigens zijn in veel gevallen de regelingen van HiFi Klubben een stuk beter.

Onze bedrijfs-, KvK-, BTW- en bankgegevens

HiFi Klubben Netherlands B.V.

Juliana van Stolbergstraat 27
5038 AM Tilburg
Nederland

+31 (0)85 - 3012181

KvK-nummer: 34230560

BTW-nummer: NL814714547B01

IBAN: NL95 ABNA 0446 7549 51
BIC: ABNANL2A

LET OP: als je kiest voor achteraf betalen via Klarna, dan dien je het bedrag aan Klarna over te maken. Je kunt hiervoor dus NIET bovenstaand rekeningnummer gebruiken Je ontvangt hiervan apart bericht via de mail van Klarna.