Skip to content

Betaalmogelijkheden

Op de HiFi Klubben webshop kun je heel gemakkelijk betalen met:

iDeal, Klarna (betaal later of automatische incasso), Visa, Mastercard en PayPal.

Al onze prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW.

In alle winkels van HiFi Klubben kun je betalen met:

Pin, Contant, Visa, MasterCard, Klarna (Betaal later of Automatische incasso/SEPA).

iDeal en creditcard

Op www.hifiklubben.nl kun je betalen met iDeal, Visa en MasterCard. De transactie wordt gecodeerd en verstuurd via KLARNA, onze provider voor kaartbetalingen. Dat betekent dat je probleemloos kunt betalen en je geen zorgen hoeft te maken over de vertrouwelijkheid van je gegevens. Hier vind je meer informatie over de privacybescherming van Klarna: NL: https://www.klarna.com/nl/privacy/

Het totaalbedrag van je bestelling wordt direct van je rekening afgeschreven. Als één of meerdere producten zijn uitverkocht, word er contact met je opgenomen voor een oplossing. Kun je geen andere keuze maken, dan stort Klarna het bedrag weer terug. HiFi Klubben bewaart geen creditcardgegevens.

Klarna (achteraf betalen)

Klarna Betaal Later – achteraf betalen na ontvangst
In samenwerking met Klarna bieden wij Klarna achteraf betalen aan.

Wat kost Klarna Achteraf betalen?
Wij brengen geen toeslag in rekening als je Klarna Achteraf Betalen gebruikt en de betaaltermijn is 30 dagen. Let op! Je dient het aankoopbedrag aan Klarna over te maken. Het rekening nummer op de website hieronder kun je hiervoor niet gebruiken. 

Kan ik de vervaldatum van mijn factuur wijzigen?
Ja, je kunt de betaaltermijn van je factuur kosteloos verlengen via de Klarna-app of de klantenservice van Klarna. Hier vind je meer informatie over de Klarna-app: NL: https://www.klarna.com/nl/smoooth-app/#section-1

Wanneer ontvang ik mijn factuur?
Je ontvangt een e-mail met de factuur zodra de producten ons magazijn hebben verlaten. Denk eraan dat je de Klarna-app kunt gebruiken om een retourzending te registreren als je een product wilt retourneren zonder eerst de factuur te betalen. Als je te laat betaalt, stuurt Klarna een herinnering en/of een incassobrief – hieraan zijn de wettelijke kosten verbonden. Als de betaling hierna nog steeds niet ontvangen is, wordt er een aanmaning gestuurd en lopen de kosten verder op. Bij te late betalingen wordt rente in rekening gebracht.

Wat moet ik doen om achteraf te kunnen betalen?
Om achteraf te kunnen betalen, moet je 18 jaar of ouder zijn, ingeschreven staan in Nederland en een goede kredietbeoordeling hebben op het moment van aanschaf. HiFi Klubben heeft geen inzicht in of invloed op de kredietbeoordeling van Klarna. Als je voor het eerst met Klarna Betaal Later betaalt, moet je je burgerservicenummer (BSN) opgeven. Dat gebruiken we om je officiële adres op te vragen. Om misbruik te voorkomen, is het niet mogelijk om de producten op een ander adres te laten bezorgen. Als je niet wilt dat je producten op het aangegeven adres worden bezorgd, moet je met je creditcard betalen.

Wat gebeurt er als ik Klarna toestemming geef om mijn contactgegevens te bewaren?
Met jouw toestemming kan Klarna je contactgegevens bewaren, zodat je de volgende keer gemakkelijker en sneller kunt betalen. Je kunt je gegevens natuurlijk altijd verwijderen of ervoor kiezen om ze helemaal niet op te slaan bij Klarna. HiFi Klubben bewaart je burgerservicenummer (BSN) niet. Hier vind je meer informatie over de privacybescherming van Klarna NL: https://www.klarna.com/nl/privacy/

Als je voor Klarna Betaal Later kiest, kun je veilig kopen zonder je creditcardgegevens op te geven, producten kopen met je burgerservicenummer (BSN), producten zien voordat je betaalt. Je kunt je betaling wijzigen, retourzendingen registreren of de betaaltermijn verlengen met de Klarna-app NL: https://www.klarna.com/nl/klarna-app/#section-1

Klarna (automatische incasso/SEPA)

Kies je voor automatische incasso/SEPA, dan geef je toestemming aan Klarna om een incasso-opdracht te sturen naar je bank om een bedrag van je rekening af te schrijven. Dit gaat heel eenvoudig binnen een klik. Het bedrag wordt dan automatisch binnen 5 werkdagen afgeschreven van je rekening. 

PayPal

Bij HiFi Klubben kun je snel en eenvoudig betalen met PayPal. Deze optie geldt alleen in de webwinkel.

Consumentenbescherming

Als klant van HiFi Klubben beschik je over alle rechten die in de wet zijn geformuleerd ten aanzien van consumentenkoop. Kijk ook op www.consuwijzer.nl. Overigens zijn in veel gevallen de regelingen van HiFi Klubben een stuk beter.

Onze bedrijfs-, KvK-, BTW- en bankgegevens

HiFi Klubben Netherlands B.V.

Juliana van Stolbergstraat 27
5038 AM Tilburg
Nederland

+31 (0)85 - 3012181

KvK-nummer: 34230560

BTW-nummer: NL814714547B01

IBAN: NL95 ABNA 0446 7549 51
BIC: ABNANL2A

LET OP: als je kiest voor achteraf betalen via Klarna, dan dien je het bedrag aan Klarna over te maken. Je kunt hiervoor dus NIET bovenstaand rekeningnummer gebruiken Je ontvangt hiervan apart bericht via de mail van Klarna.