Skip to content
Samsung
QLED-TV

Samsung The Frame QE49LS03

€ 1.149,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

De Samsung The Frame 49" (123 cm) is een elegante tv die je als een schilderij aan de muur hangt. Met de Art modus geeft het scherm een van de vele verschillende kunstwerken of foto's weer. Aan het interieur aan te passen met verwisselbare lijsten.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

SAMSUNG THE FRAME QE49LS03 - MOOIE ELEGANTE 49" TV DIE JE ALS EEN SCHILDERIJ AAN DE MUUR HANGT. PERSONALISEER MET VERWISSELBARE LIJSTEN.

De Samsung The Frame is een elegante QLED tv die je als een schilderij aan de muur hangt. Met de Art modus geeft het scherm een foto of schilderij naar keuze weer. Kies uit meer dan 100 verschillende kunstwerken of foto's binnen 10 categorieën. Als je liever naar je eigen afbeeldingen kijkt, stuur je ze via de Smart View app naar het scherm. De ingebouwde sensor past de schermhelderheid naar de omgeving aan. Hierdoor lijkt de afbeelding extra realistisch. De 4K tv beschikt over een 10 bit paneel waarop je eenvoudig naar HDR beelden kijkt. Op deze manier geniet je van een gedetailleerde beeldweergave met een levensecht kleurbereik.

Een van de nieuwe functies van de The Frame is iTunes Video en Apple AirPlay 2, zodat je bijna dezelfde functionaliteit krijgt als met een Apple TV-box. Dat scheelt geld – en extra kabels.

En je kunt alles aansturen met je stem dankzij Google Assistant en een aparte smart-luidspreker of smartphone. Voice-control via Google Assistant en Amazon Alexa.

Meer informatie over voice-control 

Ontworpen voor jouw woonruimte. Alles waarmee je je omringt, vertelt iets over jezelf. Wat jij leuk vindt. Waar je bent geweest. En wie je graag ziet. Het is een reflectie van wie je bent en wie je wilt zijn. Vanuit deze filosofie, heeft Samsung The Frame ontwikkeld; een TV waarmee je je woonkamer omtovert tot een heel persoonlijke, aangename en inspirerende ruimte. Bekroond ontwerper Yves Behar werkte samen met Samsung voor het ontwerp van The Frame. Behar’s concept gaat ervan uit dat een TV zowel nuttig als decoratief kan zijn. Is The Frame uitgeschakeld, dan verandert hij in een stijlvol fotokader of een fraai kunstwerk uit de Samsung Collectie of de online Art Store. Zo kun je met The Frame je woonruimte personaliseren met je favoriete familiefoto of een mooi kunstwerk.

The Frame biedt een prachtige galerij-ervaring en brengt op een heel nieuwe manier al je mooie fotomomenten en kunst in je woonkamer.

Een exclusieve collectie gecureerde kunst. The Frame omvat de Samsung Collectie, een exclusieve professioneel gecureerde collectie van 100 kunstwerken van 37 gerenommeerde kunstenaars die 10 verschillende kunstgenres vertegenwoordigen. Je hebt de keuze uit een schitterende selectie foto’s, schilderijen, tekeningen en digitale kunstwerken die harmoniëren met een breed scala aan interieurstijlen. Alle kunstwerken van de Samsung Collectie worden gratis aangeboden.

Jouw woonkamer, jouw foto's, jouw levensstijl. Met The Frame kan je heel eenvoudig je eigen familiefoto’s uploaden en tonen en heb je de keuze uit verschillende weergaveopties. Kies uit tal van passe-partouts en geef een persoonlijke tint aan je foto’s.

Kies de perfecte lijst voor jouw woonkamer. The Frame harmonieert steeds perfect met elke woonkamer. Zijn geheim? Het verwisselbaar kader dat zich magnetisch vasthecht aan het standaard metalen kader. De kaders zijn verkrijgbaar in de kleuren walnoot, beige hout of wit metaal. De hoogkwalitatieve kaders geven een elegante tint aan elk interieur.

HiFi Klubben: officiële Nederlandse dealer van Samsung Onze concurrenten worden wel eens wanhopig als ze zien dat wij bij Hi-Fi Klubben dezelfde lage prijzen hanteren, maar ook nog eens 5 jaar garantie bieden en 60 dagen omruiltijd - gratis! In hun wanhoop gaan onze collega’s dan wel eens gekke dingen roepen. Daarom voor de duidelijkheid: alle TV’s die wij leveren komen van de officiële Nederlandse distributeurs en zijn Ziggo CI+ gecertificeerd. In het geval van reparaties maken wij gebruik van de officiële Nederlandse reparatiediensten, zoals geadviseerd door Samsung, LG of SONY. Laat je dus niks wijsmaken!

QLED – de beste TV-technologie volgens Samsung De ledkristallen in een LED-TV van Samsung zijn extreem geavanceerd. En de lichtsterkte en dynamiek van een QLED-paneel zijn al even spectaculair. Daarnaast krijg je een zwartweergave en kijkhoek die heel dicht in de buurt van OLED komen; geen wonder dus dat Samsung QLED ziet als de TV-technologie van de toekomst.

HDR – realistischer dan ooit HDR (High Dynamic Range) haalt het maximale uit UHD-TV en geeft TV’s een beeldkwaliteit die tot nog toe onmogelijk was. Echt HDR-materiaal – dat wil zeggen, HDR vanaf de opname tot de uiteindelijke weergave – heeft een veel realistischer beeld, met helderder wit en dieper zwart, en een prachtige detaillering, helderheid en contrastweergave over het volledige scherm.

HDR geeft geen hogere resolutie (meer pixels) in vergelijking met UHD/4K, maar geeft je TV-ervaring een compleet nieuwe dimensie. Er zijn al UHD-blu-rays met HDR te koop, en streamingservices zoals Netflix en Amazon hebben al UHD-titels met HDR. Probeer het zelf maar eens en ontdek hoe mooi echte UHD-TV kan zijn.

Technische specificaties

Energieverbruik stand-by (watt)0,5 watt