HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Ontvang een vtwonen cadeaukaart tot €300

bij aankoop van een Samsung The Frame TV

Tijdelijk ontvang je bij aankoop van een Samsung The Frame TV een vtwonen cadeaukaart ter waarde van maximaal €300

Koop je in de periode van 17 februari 2020 t/m 29 maart 2020 een van onderstaande Samsung Frame TV's dan ontvang je een vtwonen cadeaukaart ter waarde van maximaal €300.

 

Promotievoorwaarden
Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal één keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan worden gecombineerd met andere promoties op de The Frame. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.
Samsung streeft ernaar de cadeaukaart binnen zes weken na het indienen van een volledige en geldige registratie af te leveren. Bekijk hieronder welk bedrag bij welk toestel hoort:

QE65LS03RASXXN -> Vtwonen cadeaukaart t.w.v. €300
QE55LS03RASXXN -> Vtwonen cadeaukaart t.w.v. €150
QE49LS03RASXXN -> Vtwonen cadeaukaart t.w.v. €150
QE43LS03RASXXN -> Vtwonen cadeaukaart t.w.v. €150

Deelnemen
Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 6 april 2020:
1. Een kopie van de aankoopbon; en
2. Een foto van de uitgeknipte streepjescode van de verpakking, met daarop de modelcode, de EAN-code en het serienummer; * en
3. Een foto van de productsticker op de achterzijde van je QLED TV, met daarop de modelcode en het serienummer. *

Als je vragen en opmerkingen hebt over je deelname aan deze promotie, kun je contact met Samsung opnemen via telefoonnummer 088-9090100 (lokaal tarief) of per e-mail via [email protected]. Door deelname aan de promotie verklaar je je akkoord met de Algemene Actievoorwaarden en deze Bijzondere Actievoorwaarden van Samsung zoals vermeld op www.samsung.com/nl/promo.