HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Samsung - The Frame en The Serif 2019

Kies een TV die past bij jouw stijl en interieur!

Maak elk moment in je kamer mooier met Samsung The Frame en The Serif 2019.

The Frame is meer dan een TV. Hij maakt elk moment in je kamer mooier, en beschikt bovendien over de schitterende beeldkwaliteit van QLED. Een schitterende TV als hij aanstaat en een kunstwerk als hij uitstaat.

Art Mode
Art Mode geeft kunst weer op je TV als The Frame uitstaat. Aan of uit, The Frame is een stijlvolle blikvanger in je woonruimte.

Art Store
Met The Frame geniet je van verschillende kunstwerken, onder meer van speciaal samengestelde collecties van wereldberoemde partners.

100% kleurvolume
De unieke Quantum Dot-technologie van Samsung biedt 100% kleurvolume** met meer dan een miljard kleurtinten – voor ons meest levensechte beeld ooit.

The Frame personaliseren
Jouw Frame, jouw kleur. Kies uit donker hout, licht hout, wit metaal of zwart metaal voor de perfecte match.

FrameTV lijst.JPG

 

Kies hieronder jouw formaat

The Serif 2019

Nog steeds op zoek naar de perfecte aanwinst voor jouw woonkamer? The Serif 2019 biedt het beste van twee werelden: een stijlvol TV-ontwerp met alle bijzondere TV-technologieën die consumenten verwachten van Samsung QLED. Ongelofelijke beeldkwaliteit en een strakke stijl komen samen. Is jouw woonkamer klaar voor iets totaal anders?

 

imagem30xq.png

Kies hieronder jouw formaat