HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

AudioQuest Y-Splitter (1F/2M) Y-adapter

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Y-Splitter (1F/2M) Y-adapter

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De AudioQuest Y-Splitter (1 mannetje/2 vrouwtjes) is bedoeld voor iedereen die een subwoofer heeft en een stereosignaal wil ontvangen. De geleiders zijn van ultrazuiver, massief LGC-koper en zorgen dus voor minimale vervorming.

Y-splitter voor subwoofers met stereo-ingang

De Y-Splitter 1F/2M is een RCA-adapterkabel met één vrouwelijke en twee mannelijke stekkers. Als je subwoofer absoluut een stereosignaal nodig heeft om te kunnen samenwerken met de rest van je hifi-systeem, is deze splitter de ultieme oplossing.

AudioQuest – gegarandeerde kwaliteit

AudioQuest produceert geen rommel en gebruikt alleen de allerbeste materialen. En daarom is deze eenvoudige Y-splitter voorzien van vergulde stekkers en geleiders van ultrazuiver LGC-koper (Long-Grain Copper). Bovendien is de zwarte/zilverkleurige kabelkous zo mooi dat je deze kabel het liefst als hoofdkussen zou willen gebruiken.

Specificaties

  • RCA/Phono Y-splitter (1 vrouwtje, 2 mannetjes)
  • Geleiders van ultrazuiver LGC-koper (Long-Grain Copper)
  • Vergulde contactoppervlakken
  • Kabellengte: 15 cm
  • Kleur: Zwart/Zilver

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen