Skip to content
€ 79,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Genieten van maximale, draadloze vrijheid met perfect geluid voor muziek en oproepen. Supersnelle Bluetooth, goede pasvorm en weer- en windbestendig.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Jabra Elite 65t – True Wireless-hoofdtelefoon met supersnel Bluetooth-signaal en uitstekend geluid

  • 5 uur speelduur (oplaadetui met 10 extra uur)
  • Supersnel Bluetooth-signaal
  • Bediening op hoofdtelefoon (muziek, oproepen, Hear Through en voice-control)
  • Goede en ergonomische pasvorm
  • Stofbescherming en waterdicht (IP55-gecertificeerd)*
De Elite 65t is een True Wireless-hoofdtelefoon met maximale bewegingsvrijheid en een schitterend geluid voor muziek en oproepen. Hij is superdiscreet, wind- en weerbestendig en de accu's gaan heel lang mee.

De Elite 65t heeft een helder geluidsbeeld met een stevige bas. Als je de juiste oordopjes hebt gekozen, sluit hij achtergrondgeluiden goed af, zodat je ook goed geluid hebt in de trein of op andere plekken met veel omgevingsgeluid. Het draadloze signaal is supersnel en stabiel, dus het geluid hapert niet en blijft synchroon lopen. Je kunt de Elite 65t dus probleemloos gebruiken om films op een PC/Mac te bekijken.

Bovendien kun je 15 uur lang blijven luisteren zonder de Elite 65t te hoeven opladen. De accu van de hoofdtelefoon zelf gaat tot wel 5 uur mee. Als je hem niet gebruikt, kun je hem opladen in het bijgeleverde etui, waardoor je nog eens 10 uur extra krijgt. Het etui is vrij plat en is dus eenvoudig mee te nemen.

De Jabra Elite 65t is verkrijgbaar met zilver-, koper- en goudkleurige finish. Inclusief USB-oplaadkabel en 3 paar EarGels.
Creëer je eigen geluid Als je even de stad in gaat of boodschappen wilt doen, is het handig als je ook de omgeving kunt horen. Dan kun je de Hear-Through-functie activeren, die achtergrondgeluiden doorlaat met behulp van vier geïntegreerde microfoons. Je kunt de Hear Through-functie – net als de equaliser – aanpassen met de bijbehorende Jabra Sound+-app.

Accessoires voor de Jabra Elite 65t

Technische specificaties

Frequentiebereik20-20.000 Hz
Gevoeligheid103 dB
MicrofoonJa
Bluetooth-versieJa - 5 ( A2DP )