Skip to content

HiFi Klubben in samenwerking met Team Singularity

E-Sport
bij HiFI Klubben

E-sports zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Ze zijn ontzettend leuk en spannend, voor spelers én publiek – en je hoort zelfs wel beweren dat e-sports even groot gaan worden als bijvoorbeeld de Champions League. Of dat ook echt zo is, is nog even afwachten – maar de vooruitzichten zijn gunstig!

Team Singularity is een Scandinavische e-sportorganisatie die resultaten wil boeken en talent wil ontwikkelen. De organisatie bestaat nog maar net een jaar, maar heeft al goed gepresteerd bij verschillende events. Zo zijn ze titelhouder CS:GO bij de Copenhagen Games.

Door met hen samen te werken willen HiFi Klubben en Team Singularity ervoor zorgen dat gamers en andere e-sportfanaten hun favoriete games op een totaal nieuwe manier kunnen ervaren. Of ze nu hun favoriete team volgen, of e-sports in het algemeen.

HiFi Klubben is niet van plan om gespecialiseerde audio-oplossingen voor professionele spelers te verkopen. Maar we hebben inmiddels wel een uitgebreid productassortiment voor hobbygamers die op zoek zijn naar beter geluid. Bijvoorbeeld gaming-headsets en home-cinemasystemen met een schitterend 3D-surroundgeluid die games een heel nieuwe dimensie geven.

De sportarena bij jou thuis

Als je e-sports combineert met goed geluid wordt het veel leuker en spannender om competities en wedstrijden te volgen. Of je ze nu streamt via Twitch, YouTube of Flow eSports: met goed geluid beleef je alles veel intenser.

En een avond op de bank met je favoriete e-sports wordt gewoon een stuk leuker met goed geluid. Alle grote evenementen worden gestreamd met surroundgeluid, en met een echte surroundinstallatie lijkt het dus alsof je er echt bij bent. En het allerbeste? Dat hoeft niet veel duurder te zijn dan een nieuwe smartphone!

Een surroundinstallatie voor games met draadloze achterluidsprekers

Hier vind je meer oplossingen