Skip to content
GOOGLE Nest Mini Slimme speaker

GOOGLENest MiniSlimme speaker

Kleine smart-luidspreker om installaties en andere apparaten die compatibel zijn met Google Assistant aan te sturen met voice-control. Ook in het Nederlands.
stuk(s)€ 55,00
Levertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit DenemarkenLevertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit Denemarken
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Google Nest Mini – smart-luidspreker om installaties en andere smart-apparaten met Google Assistant aan te sturen via voice-control

De Google Nest Mini is een compacte smart-luidspreker waarmee je streaminginstallaties of andere smart-apparaten in je huis kunt aansturen via voice-control. Je kunt dus alles samenvoegen tot één ‘onzichtbaar’ systeem met de Nederlandse Google Assistant-voice-control – zonder overbodige apps, schermen en menu’s.

Met de Google Nest Mini kun je heel eenvoudig muziek afspelen met je favoriete streamingservice. Je hoeft het maar één keer in te stellen, en daarna kun je de luidspreker precies vertellen wat je wilt horen, bijvoorbeeld: ‘Hé/Oké Google, speel de playlist Discover Weekly af’. Je kunt altijd omschakelen naar een andere service door deze toe te voegen aan je commando’s. De Google Home Mini bevat niet alle streamingservices, maar het worden er wel steeds meer.

Je kunt de muziek en het volume regelen in verschillende kamers of van een bepaalde installatie. Er zijn al diverse stereo- en surroundinstallaties, bijvoorbeeld van Denon en NAD, die werken met Google Assistant. En als je multiroom hebt, kun je de Google Nest Mini gebruiken met je HEOS-systeem of Sonos.

De Google Nest Mini heeft een geïntegreerd ophangsysteem, zodat je hem ook aan de muur kunt hangen. En een slim detail is dat de stoffen doek voor 100% bestaat uit gerecyclede plastic flessen.

De Google Nest Mini is verkrijgbaar met een witte of zwarte finish.

Technische specificaties

AfstandsbedieningNee
Geïntegreerde muurbeugelNee
Inclusief spikesNee
StembedieningGeïntegreerd
StereokoppelingNee
TafelstandaardenJa