Skip to content
Backbox

DIVERSE Celsus Dynabox Rubber

€ 165,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Voor inbouwluidsprekers, als je bijv. geluidsisolatie nodig hebt. Gemaakt van rubber, zodat hij achteraf gemonteerd kan worden.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Celsus Dynabox - backbox inbouwdoos van rubber voor montage achter inbouwluidsprekers

Celsus Dynabox een aparte inbouwdoos, die kan worden gebruikt bij de meeste inbouwluidsprekers. De Dynabox is gemaakt van rubber, zodat deze gemakkelijk kan worden aangebracht via het luidspreker gat. Je vouwt gewoon de doos samen en schuift deze omhoog door de reeds aanwezige uitsparing voor de speaker. Wanneer de Dynabox op zijn plaats zit, kan het kabinet van de verstevigd door middel van de meegeleverde schuimblokken.

Link: Celsus Dynabox  

Wanneer moet ik gebruik maken van een inbouwdoos? De Dynabox is vooral nuttig voor de inbouw in plafonds en muren met een vochtscherm. Omdat de rubberen behuizing luchtdicht en waterdicht is, werkt het als nieuw vochtscherm achter het apparaat in plaats van degene die geperforeerd werd was bij de montagerand van de luidspreker.

Een inbouwdoos is ook vereist in gevallen waarin er behoefte is te voorkomen dat het geluid via de achterkant van de luidspreker van de kast naar de voorkant gaat of naar andere kamers of vloeren - bijvoorbeeld door poreuze plafonds, losse plaat plafonds of dunne gipswanden.

Bekijk de installatietekening voor Dynabox  hier

Technische specificaties

KleurGrijs
Gewicht (kg)2,8
Hoogte verpakking (cm)17
Lengte verpakking (cm)48
Gewicht verpakking (kg)3,8
Breedte verpakking (cm)34