Skip to content

Black Friday bij HiFi Klubben

Meest populaire
producten

Sonos Arc Soundbar
Sonos Arc
Soundbar
€ 999,00 / stuk(s)
DALI IO-4 Draadloze koptelefoon
DALI IO-4
Draadloze koptelefoon
€ 199,00 / € 299,00 / stuk(s)

Actuele
aanbiedingen

Hier vind je een overzicht van al onze actuele aanbiedingen, zodat je altijd de beste prijs krijgt als je een hifi-installatie of nieuwe TV koopt. Kijk of er een superaanbieding op jou ligt te wachten.
Bekijk de aanbiedingen hier

Word lid van de klantenclub

Als je zeker wilt zijn dat jij de eerste bent die wij op de hoogte brengen van onze Black Friday-aanbiedingen, meld je dan aan bij onze klantenclub.

Alle winkels vieren Black Friday

Ook jouw lokale HiFi Klubben viert Black Friday. Wij hebben ervoor gezorgd dat alle winkels tot de nok toe vol staan met de meest waanzinnige aanbiedingen – van luidsprekers en subwoofers tot TV’s en hoofdtelefoons. Onze experts staan klaar om je te ontvangen in een van onze winkels. Bij HiFi Klubben krijg je altijd eerlijk en deskundig advies op maat. Dus duidelijke taal en geen gebakken lucht!

Vijf goede redenen om te kiezen voor HiFi Klubben

• 5 jaar garantie – Je krijgt altijd 5 jaar volledige garantie bij HiFi Klubben op alle aankopen. Dat is 3 jaar meer dan de standaard garantie en veel beter dan het consumentenrecht.
• Advies – Bij ons krijg je altijd eerlijk en deskundig advies op maat. En we zoeken naar de beste oplossing, niet automatisch de duurste.
• 60 dagen uitproberen – Je kunt je apparatuur eerst 60 dagen thuis uitproberen en daarna hoef je pas te beslissen. Je hebt dus tijd genoeg om je nieuwe kerstcadeau te ruilen als het niet helemaal bevalt.
• Kippenvelgarantie: – Bij HiFi Klubben draait alles om perfect beeld en geluid. Bij ons kun je terecht voor films en muziek waar je kippenvel van krijgt.

Levering Black Friday

In de dagen na Black Friday kan de levertermijn wat langer zijn dan normaal, vanwege het grote aantal pakketten dat onze transportpartners moeten bezorgen. Het is dus belangrijk dat je geduldig afwacht en je pakket meteen gaat ophalen als het bij jouw lokale postkantoor of ophaalpunt wordt afgeleverd.

Ophalen in een van onze winkels

Als je niet op de post wilt wachten of naar een ophaalpunt wilt gaan, kun je je producten altijd ophalen in onze winkels. Bovendien kun je in onze winkels de producten bekijken en tips en advies krijgen van onze betrokken medewerkers. De levertijd, dus vanaf het moment dat ons centrale magazijn het product verzendt totdat het in de winkel ligt, is normaal 3-4 werkdagen (als het artikel in voorraad is of om een andere reden vertraagd is).

Wat is Black Friday?

Black Friday is altijd de vrijdag na de vierde donderdag in november – als de Amerikanen Thanksgiving vieren. Het is de grootste koopdag van het jaar, omdat winkels en webwinkels dan vol liggen met spectaculaire aanbiedingen.
En direct na Black Friday komt Cyber Monday – tegenwoordig kun je zelfs vanaf donderdag tot maandag mooie aanbiedingen vinden. Het is zelfs mogelijk om de hele week en tot een maand na Black Friday nog slimme aanbiedingen te vinden. Dat wordt dan Black Week of Black Month genoemd.
De term Black Friday is al meer dan 30 jaar oud en werd bedacht in Philadelphia, in de VS. Oorspronkelijk verwees Black Friday na de verkeerschaos die altijd ontstond na Thanksgiving.
Maar de laatste jaren wordt Black Friday ook in Nederland gebruikt, als startsein voor de kerstinkopen, en ieder jaar wordt er een nieuw record gevestigd. 

Wanneer is Black Friday?

Black Friday is altijd de vrijdag na de vierde donderdag in november. Daarom varieert de datum van jaar tot jaar. Het ligt echter altijd tussen 23 en 29 november. Hieronder vind je de datums voor de komende jaren:
• vrijdag 25 november 2022

Bij HiFi Klubben hebben we nu al zin in de komende jaren. Wij staan voor je klaar met de beste aanbiedingen – online en in onze winkels.

Ontdek alle bekende merken bij HiFi Klubben

Al onze Black Friday-aanbiedingen zijn geheim tot Black Friday 2021, maar je kunt alvast wel een kijkje nemen in ons kwaliteitsassortiment. Wij hebben de mooiste producten van de beste merken.