Skip to content
Bang & Olufsen
Draadloze in-ear koptelefoon (set)

Bang & Olufsen E8 3rd Gen

€ 240,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

100% draadloze topkwaliteit. Deze hoofdtelefoon heeft een accuduur van wel 35 uur en je kunt hem draadloos opladen met het mooie oplaadetui.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&O Beoplay E8 3.0 – True Wireless in-ear hoofdtelefoon met geniale touchbediening, lange accuduur, mooie finish en goed geluid

 • Lange accuduur (7 uur / 35 uur via oplaadetui)
 • Bluetooth 5.1, incl. Apple AAC en aptX
 • Eenvoudige en intuïtieve touchbediening op elk oordopje
 • 4 geïntegreerde microfoons voor telefoongesprekken met uitstekend geluid
 • Inclusief oplaadetui van echt leer (voor 4 x 7 uur extra speeltijd)
De Beoplay E8 3.0 is een exclusieve, 100% draadloze in-ear hoofdtelefoon (True Wireless) met een overtuigend geluid, indrukwekkende accuduur en intuïtieve touchinterface om je muziek, telefoongesprekken en voice-control te regelen, zonder de hele tijd je smartphone te hoeven vasthouden.

De Beoplay E8 3.0 zit perfect en comfortabel in je oor. En via de speciale Beoplay-app kun je in vier stappen kiezen hoeveel van de omgevingsgeluiden je door wilt laten.

Deze derde generatie heeft Bluetooth 5.1, een extreem lange accuduur en een nóg stabielere draadloze verbinding. Hij ondersteunt nu ook aptX, voor de allerbeste geluidskwaliteit van Apple- en Android-telefoons. En dankzij de vier geïntegreerde microfoons klinken je telefoongesprekken helderder dan ooit.

Draadloos opladen – de kers op de taart
Bij de Beoplay E8 3.0 krijg je een mooi oplaadetui van echt leer en geborsteld aluminium. Je kunt dit etui draadloos opladen met een Qi-oplader, die je misschien al hebt voor bij je smartphone. Of je koopt er één – zo duur zijn die dingen niet. Leg het etui op het oplaadplaatje en hij tankt zich automatisch weer vol. Of je gebruikt gewoon de bijgeleverde USB-kabel.

Deze hoofdtelefoon werkt 7 uur zonder te hoeven opladen, en met de 28 extra uren van het oplaadetui kun je de hele dag van de E8 3.0 genieten. De oordopjes en het etui kunnen ook tegelijkertijd opladen, zodat je in één keer 35 uur afspeeltijd erbij krijgt. En het opladen begint zodra je de oordopjes in het etui legt.

De Beoplay E8 3.0 is verkrijgbaar in de kleuren Black (zwart) of Grey (grijs). Inclusief oplaadetui van leer en geborsteld aluminium.
Geavanceerde draadloze technologie met supersimpele bediening
De oordopjes communiceren met elkaar door middel van magnetische inductie (NFMI, Near Field Magnetic Induction) en dus is het geluid nooit ‘uit sync’ – iets waarvan sommige Bluetooth-hoofdtelefoons nog weleens last hebben.

De NFMI-technologie stuurt het geluid van het ene oordopje via een magnetisch veld door naar het andere oordopje. Zo kan het master-oordopje het geluid dus zonder kwaliteitsverlies doorsturen naar het slave-oordopje. Bij de Beoplay E8 3.0 is het rechteroordopje de master-eenheid, dus dat kun je ook apart gebruiken – of je nu naar muziek luistert of een telefoongesprek voert.

En je regelt alles met je smartphone of de touchfunctie op de oordopjes. Heel simpel en gebruiksvriendelijk als je de bewegingen eenmaal doorhebt.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Extreem lange accuduur voor een True Wireless-hoofdtelefoon (7 uur / 35 uur via oplaadetui)
 • Bluetooth 5.1, incl. Apple AAC en aptX
 • Eenvoudige en intuïtieve touchbediening op elk oordopje
 • Uitstekend draagcomfort
 • Speciale app voor persoonlijke instellingen
 • 4 geïntegreerde microfoons voor telefoongesprekken met uitstekend geluid
 • Inclusief oplaadetui van echt leer
 • Mogelijkheid voor draadloos opladen (Qi-oplader apart verkrijgbaar)

Tegens

 • Niet 100% waterdicht (IP54)
 • Geen ANC (noise-cancellation)

Accessoires voor de Bang & Olufsen E8 3rd Gen

Technische specificaties

Frequentiebereik20-20000 Hz
Gevoeligheid107 dB
MicrofoonJa
BluetoothJa
Bluetooth-technologieaptX
Afspelen via USBNee

Aanbevolen producten