Skip to content
Bang & Olufsen
Draadloze koptelefoon

Bang & Olufsen Beoplay H8i

€ 269,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Maximale bewegingsvrijheid met deze mooie, draadloze on-ear hoofdtelefoon met actieve noise-cancellation en een extreem lange accuduur.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&O Beoplay H8i – draadloze on-ear hifi-hoofdtelefoon met noise-cancellation (ANC), lange accuduur en een schitterende finish

  • Exclusief en iconisch opvouwbaar ontwerp van echt leer en aluminium
  • Actieve noise-cancellation (ANC) met Transparency Mode
  • Gebruiksduur accu: tot 30 uur (Bluetooth en ANC actief)
  • Functie voor automatisch aan-/uitzetten
  • Schitterende geluidskwaliteit, draadloos via Bluetooth en via kabel
De Beoplay H8i is een exclusieve, draadloze on-ear hoofdtelefoon van B&O. Hiermee kun je je favoriete muziek afspelen met een schitterende, draadloze kwaliteit, een iconisch ontwerp, schitterende materialen en actieve noise-cancellation (ANC) die omgevingsgeluiden effectief tegenhoudt.

Als je de voorkeur geeft aan een compacter on-ear model en kunt leven touchbediening van het H9i topmodel, dan heb je hier een super mooie keuze.

In tegenstelling tot de vorige versie, heeft de i-versie Transparency Mode – die de noise-cancellation uitschakelt en omgevingsgeluiden versterkt. Heel handig voor als je wilt horen wat er om je heen gebeurt. De accu gaat nu tot wel 30 uur mee met Bluetooth en ANC actief. De H8i gaat dus onverminderd door, ook als vergelijkbare producten al lang het loodje hebben gelegd.

Daarnaast is de H8i voorzien van een sensor die de muziek automatisch pauzeert als je de hoofdtelefoon af zet. En als je hem weer op zet, gaat hij gewoon verder waar je gebleven was. Dat scheelt een hoop gedoe – zowel thuis als onderweg. Je kunt alles aansturen met je smartphone of met de drukknoppen op een van de oorschelpen, waarmee je het volume kunt regelen, nummers kunt kiezen, de telefoon kunt opnemen en ANC aan en uit kunt zetten.

Met andere woorden, de Beoplay H8i geeft je maximale vrijheid! Het is een uitstekende en goed klinkende Bluetooth-hoofdtelefoon waar je nog jarenlang plezier van hebt!

Topkwaliteit – altijd en overal Net als de andere producten van B&O heeft de Beoplay H8i een mooi, exclusief en stevig ontwerp. Hij is gemaakt van geborsteld aluminium en echt leer, zodat je hem bijna wel moet zien en aanraken! En als je hem wilt meenemen in het bijgeleverde etui, kun je de oorschelpen 90 graden draaien, zodat hij platter wordt en minder ruimte in beslag neemt.

De geïntegreerde accu heeft een gebruiksduur van 30 uur, zodat je de Beoplay H8i de hele dag kunt blijven gebruiken – met actieve Bluetooth en ANC. Hij wordt opgeladen met de bijgeleverde USB-C-kabel, en als je stroom wilt besparen of de Beoplay H8i in een vliegtuig wilt gebruiken, kun je hem ook gebruiken samen met de bijgeleverde mini-jack-kabel. In tegenstelling tot een aantal andere modellen werkt de Beoplay H8i ook zonder accu, zodat je nooit zonder muziek komt te zitten.

De Beoplay H8i is verkrijgbaar met een zwarte (Black), roze of lichtgrijze/bruine (Natural) finish.

Accessoires voor de Bang & Olufsen Beoplay H8i

Technische specificaties

Frequentiebereik20-22.000 Hz
Gevoeligheid98 dB
MicrofoonJa
Akoestische constructieGesloten
Impedantie passief21 ohm
Bluetooth-versieJa - 4.2 ( Apple AAC )