Skip to content
Y-splitter/Y-adapter

Sinox Sinox SXA4500

€ 4,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Sinox SXA4500 is een RCA/Phono Y-adapterkabel, die een lijnsignaal in tweeën kan splitsen. Ook te gebruiken bij het aansluiten van een subwoofer, of als je een extra uitgang van je versterker nodig hebt. De aangegoten connectoren zijn verguld.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sinox SXA4500 - RCA/RCA Y-adapterkabel

Sinox SXA4500 is een RCA/Phono Y-adapterkabel (1 x male naar 2 x female), waarin een lijnsignaal wordt gesplitst in twee. Kan ook gebruikt worden voor het aansluiten van een subwoofer, of als je een extra uitgang op je versterker nodig hebt.

Deze Y-adapter is dè oplossing als je bijvoorbeeld een pre-out signaal van je versterker in tweeën moet splitsen. Specifiek omdat je maar één uitgang hebt, maar meerdere componenten (versterker, hoofdtelefoon versterker, tape, etc.) wilt aansluiten. De gegoten connectoren aan de uiteinden zijn verguld.

Opmerking: Y-adapters mogen alleen worden gebruikt als het nodig is om een signaal te verdelen over twee ontvangers. Y-adapters mogen niet worden gebruikt wanneer je het signaal van het linker en rechter kanaal wilt samengevoegen tot een monosignaal. Met andere woorden, dit is een verdeelstuk - geen koppeling.

Technische specificaties

Kabellengte (m)0,2