Skip to content

AudezeMaxwell P (PS/PC)Gaming-headset

Je hebt helemaal geen kabels nodig voor goed gaming-geluid. Audeze laat zien hoe het moet. Geschikt voor PS4, PS5, PC en Mac. Accuduur van 80 uur!
stuk€ 399,00
Niet in voorraad. Verwacht: donderdag 17 augustus 2023

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Audeze Maxwell – draadloze gaming-headset met een accuduur van 80 uur, Bluetooth 5.3, draadloos supergeluid en veel slimme details

De Audeze Maxwell is een mooie en geavanceerde draadloze gaming-headset voor PlayStation 4/5, PC, Mac en Nintendo Switch. Het is de eerste gaming-headset ter wereld met Bluetooth 5.3, voor een totaal nieuwe draadloze ervaring. Hij zit propvol slimme functies voor gaming en je kunt ook nog eens genieten van het schitterende planar-geluid waar deze koptelefoons van Audeze zo ontzettend populair mee zijn geworden, bij gamers én bij muziekliefhebbers.

Met zijn extreme accuduur van 80 uur of langer kun je meer dan drie dagen non-stop gamen. De zachte, omsluitende oorkussens van traagschuim zitten heel comfortabel en houden omgevingsgeluiden effectief buiten. En als je toch een schermpauze nodig hebt, kun je de tijd gebruiken om de headset weer op te laden. 20 minuten opladen is genoeg voor een volle dag gamen, dus je hebt al snel meer dan genoeg.

Let op: Als je op een Xbox One of Xbox Series X / S speelt, kun je kiezen voor de Maxwell X.

Perfecte draadloze functionaliteit met Bluetooth 5.3

De Audeze Maxwell wordt geleverd met een kleine Wi-Fi-dongle die je in een USB-C-poort van de computer of spelcomputer stopt. Dan krijg je een schitterend draadloos geluid – natuurlijk zonder latency, waardoor het beeld en geluid altijd 100% synchroon lopen. Geen compromissen dus, ook niet als je draadloos gamet!

Je krijgt ook SideTone (meeluisteren met je eigen stem), zodat je niet het gevoel hebt dat je onder een kaasstolp zit. En met game/chat-mix kun je chatten via de telefoon, zonder het geweldige geluid van je favoriete games te hoeven missen. En als je ineens zin krijgt om muziek te luisteren, gebruik je Bluetooth of de bijgeleverde mini-jack-kabel. Je kunt ook luisteren via de bijgeleverde USB-C-kabel en genieten van echt HD-geluid terwijl je de accu oplaadt.

De geavanceerde microfoonarm is ontworpen door de legendarische specialist Shure en heeft een glashelder geluid, hoe hard je ook aan het gamen bent. De geïntegreerde, intelligente noise-cancellation dempt achtergrondgeluiden met wel 20 dB. Dan weet je zeker dat je altijd goed te verstaan bent, hoe lawaaiig je omgeving ook is.

De speciale Audeze HQ-app (mobiel en computer) heeft onder andere een grafische 10-bands equaliser, waardoor je het geluid kunt aanpassen zoals jij dat wilt. En je kunt in de app aangeven of je je eigen stem terug wilt horen via de oorschelpen (‘sidetone’).

Meer afbeeldingen van de Audeze Maxwell P (PS/PC)

Audeze Maxwell P (PS/PC) Gaming-headset

Highlights

 • Geschikt voor PlayStation 4, PlayStation 5, PC en Mac
 • Bluetooth 5.3, incl. chatten en gaming-geluid tegelijkertijd
 • Superstabiele draadloze verbinding met ultralage latency
 • Goede HD-geluidskwaliteit, ook voor muziek
 • Hoogwaardige microfoon met goede noise-cancellation (verwijderbaar)

 • Geschikt voor PS4, PS5, PC en Mac
 • Stabiele draadloze verbinding met ultralage latency via Bluetooth
 • Bluetooth 5.3, incl. game/chat-mix en SideTone
 • Groot draadloos bereik: tot 20 meter met USB-dongle, 70 meter via Bluetooth
 • Goede geluidskwaliteit, ook voor muziek
 • Hoogwaardige microfoonarm met goede noise-cancellation (verwijderbaar)
 • Speciale AudezeHQ-app

Technische specificaties

Actieve ruisonderdrukkingNee
Afspelen via USBJa
Akoestische constructieGesloten
Bluetooth-versieJa - 5.3 ( LDAC, AAC, SBC )
Frequentiebereik10-50.000 Hz
KoptelefoontypeOver-ear
MicrofoonJa
Type/formaat driver90 mm - Planar magnetic driver