HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Samsung TM1240A Afstandsbediening

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}} PRIJSMATCH
Samsung TM1240A Afstandsbediening

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De TM1240 is een infrarode (IR) afstandsbediening met druktoetsen voor Samsung TV’s. Je kunt hem gebruiken als vervanger van de Smart Control of als reserve-afstandsbediening.

Samsung TM1240 – IR-afstandsbediening voor Samsung TV’s

De TM1240 is een infrarode (IR) afstandsbediening met druktoetsen voor Samsung TV’s. Bij een aantal nieuwere TV’s heeft Samsung gekozen voor een Bluetooth-afstandsbediening, de Smart Control. Maar als je liever een traditionele IR-afstandsbediening met druktoetsen wilt, kun je de TM1240 gebruiken.

De TM1240 is ook handig als reserve-afstandsbediening, of als de TV door meerdere personen gebruikt wordt die geen zin hebben om de afstandsbediening steeds door te geven om bijvoorbeeld het volume harder of zachter te zetten.

De TM1240 is verkrijgbaar in het zwart.

Specificaties

  • Infrarode afstandsbediening met druktoetsen voor Samsung TV’s.
  • Inclusief batterijen (2 x AAA)
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Zwart

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.