HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Flic Smart Button Knop

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Flic Smart Button Knop

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Flic Smart Button is een heel handige knop om je muziek, Sonos-luidsprekers, TV enzovoort draadloos aan te sturen. Hij werkt zonder smartphone dankzij de aparte Flic Hub.

Flic Smart Button – handige knop voor draadloze bediening van muziek, Sonos-luidsprekers, TV en andere apparatuur

 • Handige, draadloze bediening van muziek, TV en andere apparatuur
 • Vervangbare batterij (gaat tot 18 maanden mee)
 • Je kunt Sonos-luidsprekers bedienen met de Flic Hub (apart verkrijgbaar)
 • Hij werkt ook zonder smartphone dankzij de Flic Hub
 • Kan de IR-signalen van een afstandsbediening leren met Flic IR (apart verkrijgbaar)

De Smart Button is een knop waarmee je muziek, TV en andere apparaten draadloos kunt bedienen. Je kunt er bovendien drie andere functies aan toewijzen via de Flic-app op je smartphone. En zo kun je al deze functies supersnel activeren, gewoon door op de knop te drukken.

Je bedient de Smart Button met één enkele of twee drukken op de knop, of door de knop ingedrukt te houden. Zo kun je hem bijvoorbeeld gebruiken om muziek af te spelen, of nummers over te slaan of te pauzeren in je favoriete streaming-app. Maar je kunt er ook de verlichting mee regelen, bijvoorbeeld Philips Hue, of de contacten in je telefoonboek bellen – kies zelf maar!

Flic Hub – dingen slimmer doen

Je kunt de Smart Button gebruiken via de Bluetooth op je smartphone – maar als je een echt intelligent systeem wilt, adviseren wij je om een Flic Hub te kopen. Dan kun je namelijk je Smart Buttons gebruiken, ook als je geen smartphone in de buurt hebt. En je kunt tot wel 60 knoppen combineren, allemaal met hun eigen instellingen.

De Flic Hub is bovendien voorzien van Wi-Fi om Sonos-luidsprekers aan te sturen. Zo heb je toegang tot alle functies die je normaal gesproken aanstuurt met de knoppen van je Sonos-luidspreker, maar je kunt hem bijvoorbeeld ook koppelen aan je favoriete playlist op Spotify.

Je kunt de Flic Hub ook uitbreiden met een IR-blaster die de infrarode signalen van je installatie of TV-afstandsbediening kan leren. En zo creëer je dus een soort snelkoppeling naar de functies van je afstandsbediening. Let er wel op dat je de Flic Hub en IR-blaster redelijk dicht bij de TV moet plaatsen, zodat ze binnen bereik van het IR-signaal zijn.

De Flic Smart Button is verkrijgbaar in het wit, zwart of turquoise.

Specificaties

 • Compatibel met iOS 10 en Android 5.0 of later
 • Batterijduur: tot wel 18 maanden (batterij kan vervangen worden)
 • Bluetooth Low Energy
 • Bereik: 30 meter
 • Afmetingen: 2,7 x 8 x 2,7 cm (BxHxD)
 • Gewicht: 6,5 gram
 • Materiaal: Siliconen

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen