HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Pro-Ject Wallmount it 1 Plank

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Pro-Ject Wallmount it 1  Plank

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Wallmount it 1 is een stevige wandplank waarmee je je draaitafel aan de muur kunt hangen. Na montage kun je de bovenplaat met vier spikes exact waterpas stellen.

Pro-Ject Wallmount it 1 – hang je draaitafel aan de muur

De Wallmount it 1 is een stevige wandplank die speciaal is ontworpen voor draaitafels. Hij is voorzien van vier verstelbare spikes, zodat je de bovenplaat altijd perfect waterpas kunt krijgen. Het voorboren en de montage worden hierdoor een stuk minder belangrijk. En je hoeft niet aan de slag met bierviltjes en andere noodoplossingen als je draaitafel geen stelvoetjes heeft.

Let op: Is je muur van poreus materiaal – bijv. gips – en heb je een erg zware draaitafel, dan moet je speciale schroeven en pluggen gebruiken. Doe navraag bij de plaatselijke bouwmarkt. 

Hi-Fi Klubben levert ook andere producten van Pro-Ject. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Specificaties

Wandplank voor draaitafels
Stalen frame met bovenplaat van houtfineer
Vier verstelbare spikes om de plank waterpas te krijgen
Afmetingen, oppervlak: 46,0 x 35,5 cm (BxD)
Afmetingen, totaal: 46,0 x 9,0 x 41,5 cm (BxHxD)
Kleur: Zwart

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.